Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”! Vedeta vrea să plece din țară: „Să văd ce direcție voi urma în viață”

Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi a făcut noi dezvăluiri despre ce are în plan să facă după finalizarea show-ului de modă de la Kanal D!

Ruxi, pe numele său real Roxana Erdei, se numără printre cele cinci finaliste de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Tânăra luptă cu toate forțele pentru a câștiga titlul de cea mai stialtă femeie din România, dar și marele premiu în valoare de 100.000 de lei oferit în Marea Finală din 5 februarie.

Vedeta a reușit să cucerească inimile tuturor prin atutudinea sa, dar și prin alegerile vestimentare inedite pe care le face, astfel că a fost considerată de multe ori ca fiind una dintre cele mai bune concurente din istoria show-ului de modă de la Kanal D.

Într-un interviu recent, Ruxi a făcut noi dezvăluiri despre planurile pe care le are după ce se încheie competiția.

Citeste si: Ruxi a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Este pentru prima dată când vedeta a dat frâu liber sentimentelor: „Mă emoționez...”

Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”

Finalista competiției de modă a mărturisit că vrea să lanseze cea de-a doua carte, prima fiind intitualată „Intoxicată”, iar mai apoi să plece din țară pentru a se relaxa. Ruxi a mai spus, de asemenea, că intenționează să demareze un nou proiect, mai exact o colecție de haine combinate din piese masculine și feminine.

„Vreau să public cea de-a doua carte și să plec câteva luni din țară ca să mă relaxez și să văd ce direcție voi urma în viață.

Și intenționez să lansez o minicolecție capsulă. Am observat că ținutele în care am combinat piese masculine și feminine au fost foarte apreciate. Vreau să lansez o minicolecție cu piese masculine și feminine, must have în garderobă”, a spus aceasta într-un interviu pentru Fanatik.ro.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ruxi, despre experiența „Bravo, ai stil! Celebrities”

Încă de la începutul competiției, Ruxi a dezvăluit că preferă să își facă singură ținutele, fără ajutorul stiliștilor, lucru care s-a și întâmplat. Tânăra a recunoscut faptul că toate combinațiile stilistice cu care s-a prezentat în platoul show-ului au fost gândite până la ultimul detaliu, ceea ce nu a fost deloc ușor, însă chiar și așa ar mai repeta experiența „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Aș putea să devin taximetrist după experiența «Bravo, ai stil!», pentru că am fost tot timpul în mașină, am alergat să iau materiale, să cumpăr accesorii, să le duc la croitorie. Am stat foarte multe nopți în atelier, m-am implicat, am cusut ce puteam; decorațiuni pe ținute, accesorii. Aș repeta experiența, pentru că, oricât de greu ar fi, dacă ai în minte scopul pentru care ești acolo, greutățile trec mai ușor, nu le mai bagi în seamă.

Aș mai participa la «Bravo, ai stil!» ca să fac ținute și mai șmechere, mai evoluate.

«Bravo, ai stil!» este un proiect care m-a făcut să mă descopăr pe mine însămi, să îmi descopăr alte calități creative. Mi-am dat seama că pot face mai multe lucruri decât credeam. În acest proiect am trecut prin toate stările, de la oboseală, pentru că m-am implicat foarte mult în crearea momentelor și ținutelor mele, până la provocări creative, fizice, psihice. A fost un amalgam de stări, trăiri, situații, dar așa se face performanță”, a mai spus Ruxi pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații s-au arătat profund impresionați: „Este cea mai bună ținută”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies