Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre sărutul cu tiktok-erul Marius Elisei: „Tot ce mi-a venit în cap a fost...”

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre sărutul cu tiktok-erul Marius Elisei
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre sărutul cu tiktok-erul Marius Elisei

Bruneta vorbește despre momentul sărutului cu Marius Elisei, dar și despre colegele ei de platou!

Roxana Erdei, pe numele său real, este cea mai bună concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar acest lucru a fost confirmat și de unul dintre jurați, mai exact Maurice Munteanu. Bruneta a cucerit inimile celor de acasă, astfel că are mari șanse să câștige titlul de cea mai stilată femeie din România. Despre ea, Ruxi recunoaște că a mai avut momente în care s-a prezentat cu ținute nu tocmai potrivite, dar a reușit să recupereze steluțele ulterior.

Citeste si: Cristina Cioran a publicat prima fotografie cu fetița ei! Actrița a dezvăluit și numele micuței

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Ruxi, dezvăluiri despre sărutul cu Marius Elisei 

În fiecare gală, Ruxi vine cu variante inedite, atât din punct de vedere stilistic, cât și artistic. Momentele sale îi țin în suspans pe toți cei de acasă, însă un singur episod a rămas în istoria emisiunii, mai exact acela în care vloggerița s-a sărutat cu tiktok-erul Marius Elisei. 

Invitată în platoul emisiunii „Prognoza modei”, găzduită de Irisha, Ruxi a povestit cum a plănuit întreg momentul artistic, dar și cum s-a gândit să îl sărute pe Marius Elisei, despre care a și menționat că îi este un prieten foarte bun.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„A fost simplu.

Aveam gală de nuntă. Trebuia să fim mire și mireasă și tot ce mi-a venit în cap a fost dansul miresei și sărutul, la final. Și am zis ok, o facem ca la carte. Facem cum trebuie să fie. I-am zis înainte: 'Nu te reții cu nimic! Facem sărut de filme", a declarat Ruxi.

Citeste si: Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea! Ce i-a făcut prezentatoarei de la Bravo, ai stil: „M-ai supărat și m-ai dezamăgit!”

Ruxi, dezvăluiri despre sărutul cu Marius Elisei
Ruxi, dezvăluiri despre sărutul cu Marius Elisei[Sursa foto: Captură YouTube]

Ruxi, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub

Nu mai este un secret faptul că Ruxi și Viviana nu sunt în relații foarte bune, mai ales că acest lucru s-a văzut încă de la prima apariție a iubitei lui Burcea în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ei bine, Roxana Erdei mărturisește acum faptul că nu a fost foarte încântată când a văzut că Viviana îi va fi colegă, însă chiar și așa spune că nu ea a fost cea care a scos la iveală detalii neștiute din trecutul asistentei TV, căci oricum

erau cunoscute de întreaga presă. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Da, acolo am greșit, trebuia să mă „conțin", dar sunt prea sinceră și mi-a scăpat.

Fața m-a trădat. Hai să fim serioși, n-am scos nimic la iveală, viața personală era deja scoasă de toată presa. Nu am scos-o eu. Nu am ce să mai vorbesc despre acel subiect", i-a povestit Ruxi Irishei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Haziran, iubita manelistului Luis Gabriel, a pierdut un copil! Tânăra urma să aibă gemeni: „Unul s-a oprit din evoluție”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies