Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre rivala sa, Mădălina Pamfile: „Nu se potrivește cu mine și cu Nicoleta”

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Roxana Erdei își spune părerea sinceră despre ținutele Mădălinei Pamfile! Cum se înțeleg cele două concurente

Cu toate că cele două concurente păreau foarte apropiate la începutul competiției de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, au devenit rivale de moarte în ultimele săptămâni. În dicuțiile aprinse dintre ele intervine nimeni alta decât Nicoleta Dragne, cea care s-a aliat cu Ruxi după eliminarea Ioanei Filimon. Ei bine, influencerița și Mădălina Pamfile nu dau semne că vor pune capăt războiului, mai ales acum că Ruxi a imitat-o în culisele, iar în platou, de față cu toată lumea, i-a adresat cuvinte grele.

Citeste si: Victor Slav, fotografie emoţionantă cu Selina, iubita lui! Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o prezentatorul TV

Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil!
Ruxi și Mădălina Pamfile, ceartă de proporții la Bravo, ai stil![Sursa foto: Instagram (Bravo, ai stil! Celebrities)]

Ruxi, despre Mădălina Pamfile: „M-a dezamăgit”

Ruxi este de părere că Mădălina a dat-o în bară cu ultima ținută pe care a ales-o, toți știind foarte bine faptul că ea se clasa mai mereu în topul listei: „ M-a dezamăgit, ținuta ei nu a fost la nivelul Braziliei, pe temă”. Pe de cealaltă parte, Mădălina spune că a s-a prezentat întotdeauna cu

ținute peste medie, mai ales atunci când a fost vorba despre Gale.

Diferența în clasament este foarte mare între noi. Nu mai am speranțe pentru locul întâi până la gala eliminatorie”, a mărturisit Mădălina Pamfile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ulterior, Ruxi a venit în completare: „Eu țin la Mădălina.

Noi vorbim, nu suntem supărate, nu avem ceva una cu cealaltă. Eu simt că are potențial, dar poate are temeri.  Nu încerc s-o atrag pe Mădălina de partea noastră, nu se potrivește cu mine și cu Nicoleta” 

Cât despre ținuta Vivianei din gala trecută, Ruxi a fost de părere că a adus mai mult a Turcia și nicidecum a India, cum a vrut prezentatoarea TV inițial.

Viviana Sposub susține că ea a făcut o reinterpretare a ținutei, însă influencerița neagă vehement acest lucru. 

Citeste si: Roxana Vancea, primele declarații după ce a născut! Când va pleca acasă cu bebelușul

Ruxi judecă aspru ținuta aleasă de Viviana Sposub
Ruxi judecă aspru ținuta aleasă de Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram (Bravo, si stil! Celebrities)]

Cine este Mellina, noua concurentă a emisiunii de la Kanal D

Mellina este o cântăreață foarte cunoscută la noi în țară! Hitul care a adus-o pe culmile succesului a fost „Poză de album”, cântată cu Vescan, care a reușit să strângă nu mai puțin de 70 de milioane de vizionari pe

YouTube. Șatena și-a dorit încă de mică să fie în lumina reflectoarelor, astfel că în adolescență a dansat în trupa Alb Negru, iar de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are 35 de ani și a terminat Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. 

Mellina, noua concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mellina, noua concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Roman, dezvăluiri despre consecințele despărțirii de Marius Elisei asupra fiicei lor: „Pentru ea a fost un șoc...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies