Ruxi Opulenta, apel neașteptat imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine a vorbit chiar în platou: „Mi-a băgat telefonul așa în ureche”

Ruxi Opulenta
Ruxi Opulenta

Roxana Erdei, marea câștigătoare a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi dezvăluiri după spectacol! Cine a fost prima persoană care a contactat-o?

Ruxi Opulenta, pe numele său real Roxana Erdei, a fost desemnată marea câștigătoarea a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce a fost votată în număr foarte mare de către telespectatori. Cu un procentaj de 54,5%, Ruxi a reușit să o învingă pe Viviana Sposub care a obținut doar 45,5%. Vedeta a mărturisit, în urmă cu scurt timp, care a fost primul lucru pe care l-a făcut imediat după ce Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de modă de la Kanal D, a anunțat că ea este câștigătoarea. 

Citeste si: Ruxi, prima activitate după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine și-a dat întâlnire vedeta

Ruxi Opulenta
Ruxi Opulenta[Sursa foto: Captură video]

Ruxi Opulenta, apel neașteptat imediat după ce a fost desemnată câștigătoare

Invitată în platoul WOWbiz, la emisiunea prezentată de Irisha, Ruxi a dezvăluit că în momentul în care toată lumea din platou venea la ea să o îmbrățișeze și să o felicite pentru marele premiu, sora ei i-a pus telefonul la ureche pentru că primise un apel de la o persoană foarte importantă din

viața ei. Bunica ei, care locuiește la Satu Mare, își dorea enorm să vorbească cu ea și să îi transmită un mesaj! Vedeta a recunoscut că femeia este genul care se frământă și nu poate dormi noaptea atunci când nu știe ce se întâmplă cu nepoții ei și, pentru că a urmărit cu sufletul la gură emisiunea, a ținut să-i spună câteva cuvinte Roxanei.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Eram în platou și sora mea era în platou și eu eram pe acolo, vorbeam cu toată lumea...sora mea cică: «Vorbește cu buni!»și mi-a băgat telefonul așa în ureche. Am vorbit cu bunica mea. Era cea mai strestată și a trebuit s-o liniștim. Se uita la TV în acel moment, dar ea e genul care se macină, nu doarme noaptea, se gândește la orice, e genul ăla.  Mi-a zis: «Ce mă bucur că s-a terminat, acum pot să stau liniștită, poți să stai și tu liniștită, că te-ai stresat..»”

, a mărturisit Roxana Erdei în cadrul emisunii amintite anterior.

Citeste si: Ruxi este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru”

Ruxi Opulenta
Ruxi Opulenta[Sursa foto: Captură video]

Ruxi s-a bucurat enorm să vadă că sora ei este alături de ea

Ruxi a fost foarte fericită să vadă că sora ei era prezentă în platou în timp ce Ilinca Vandici a desemnat-o marea câștigătoarea a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Vedeta mărturisește că în astfel de momente este foarte important să ai pe cineva apropiat lângă tine, mai ales că emoțiile sunt foarte greu de stăpânit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu nu sunt genul care să mă emoționez, poate dacă venea bunica mea, că o vedeam pe bunica mea de la Satu Mare.

Știu că în momentul ăla ești mai emoționat și simți nevoia de cineva apropiat. M-am bucurat că sora mea era acolo”, a mai spus ea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”! Vedeta vrea să plece din țară: „Să văd ce direcție voi urma în viață”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies