„S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu.” Adina Buzatu a răbufnit. Ce a deranjat-o pe vedetă, după moartea lui Stephan Pelger

„S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu.” Adina Buzatu a răbufnit. Ce a deranjat-o pe vedetă, după moartea lui Stephan Pelger
„S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu.” Adina Buzatu a răbufnit. Ce a deranjat-o pe vedetă, după moartea lui Stephan Pelger

După tragica sinucidere a designerului Stephan Pelger, Adina Buzatu, cunoscută creatoare de modă, a transmis un mesaj în care aborda criticiile aduse prietenilor și apropiaților regretatului designer, sugerând că poate nu a făcut suficient pentru a-l ajuta înainte de tragicul eveniment.

Adina Buzatu a explicat motivele absenței sale de la înmormântarea prietenului său drag, Stephan Pelger, subliniind că aceasta a fost o decizie luată cu regret, dar una pe care crede că acesta ar înțelege.

Stephan Pelger, un renumit designer de modă, a fost descoperit fără viață în apartamentul său pe data de 8 iunie 2023, unde locuia singur, și a ales să pună capăt vieții sale.

Citește și: „Nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol.” Cristina Șișcanu a spus ce nu i-ar putea ierta soțului său! Acela va fi momentul în care mariajul lor va lua sfârșit

Ce a deranjat-o pe vedetă, după moartea lui Stephan Pelger

Adina Buzatu consideră că iubirea și grijă față de cineva sunt emoții personale care nu trebuie neapărat expuse în fața publicului.

Creatoarea de modă manifestă indignare față de cei care acuză prietenii apropiați ai designerului de modă că nu l-au salvat înainte de gestul său tragic, considerând că aceste acuzații sunt nejustificate.

Creatoarea de modă este de părere că iubirea și grija față de o persoană sunt sentimente intime și că nu este nevoie să fie expuse în fața publicului. Ea manifestă indignare față de cei care acuză prietenii apropiați ai designerului, considerând că aceste acuzații sunt injuste.

Mesajul Adinei Buzatu

După sinuciderea lui Stephan Pelger, Adina Buzatu, cunoscută creatoare de modă, a fost criticată pentru absența sa la funeraliile regretatului designer și pentru faptul că nu ar fi făcut suficient pentru a-l salva.

Într-un mesaj pe rețelele sociale, Adina Buzatu a exprimat dezacordul față de cei care aduc astfel de acuzații prietenilor apropiați ai lui Pelger.

Ea consideră că iubirea și grija față de cineva sunt sentimente intime și nu necesită expunere publică.

Vedeta s-a simțit indignată de apariția unui "cor al îngrijoraților de serviciu" și a subliniat că în astfel de momente dificile, regretele cu privire la ceea ce s-a putut sau nu se face întotdeauna apar.

„După tragedia prietenului Steph s-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu.

Era inevitabil. Mereu se întâmplă așa după o astfel de tragedie. Oamenii ăștia vin să reproșeze celor apropiați că n-au făcut destul pentru a evita deznodământul groaznic. Într-un moment dificil, dureros, de reculegere, te trezești cu această armată de sectoriști ai moralității, de milițieni ai idealurilor înalte și nobile. „S-a făcut destul de către cei apropiați?” „Nu s-a făcut destul? Nu s-a procedat corect, optim?” Oameni buni, întotdeauna în astfel de momente, un om normal alcătuit sufletește va fi bântuit de regrete că poate nu a făcut destul.
În viață suntem etern măcinați de aceste îndoieli „Am făcut tot ce se putea pentru copilul meu, pentru tatăl meu, pentru mine, pentru fratele sau prietenul meu?” Cu atât mai intens în astfel de situații.Dar de aici până la a strica liniștea gravă și solemnitatea care trebuie să însoțească firesc o astfel de trecere dureroasă este cale lungă. Nu putem cântări cantitatea de afecțiune, grijă omenească sau pioșenie așa cum cântărim un kil de brânză la piață.
„Doamna X a oferit 820 de grame de pioșenie, în timp ce domnul Y a oferit doar 630 de grame de grijă și afecțiune” Ce-i aici? Nuntă cu strigare de dar?! E meschin și tare josnic să stricăm tocmai memoria omului cu astfel de ciorovăieli. Pur și simplu nu este ăsta momentul pentru astfel de analize belicoase. În fața acestor acuze am avut pornirea furioasă de a le explica și prezenta oamenilor lucrurile pe care am încercat să le fac, după puterile mele, pentru prietenul meu. Apoi am realizat că tocmai procedând astfel aș intra în jocul ăsta meschin. „Ce fac eu aici?”mi-am zis. Fac o panloplie a iubirii – multă, puțină, foarte multă, câtă am avut eu! – pe care am încercat să o ofer unui prieten? Îmi etalez „performanțele” de grijă, afecțiune, omenie așa cum îți prezinți bijuteriile, rochiile sau mașinile?! Oferi niște iubire unui om (câtă poți tu. Dumnezeu și omul respectiv vor cântări și judeca.), dar treci fiecare bucățică de căldură sufletească pe un răboj, ca să te poți, eventual, justifica ulterioar?! Fac un deviz al sentimentelor, așa cum faianțarul îți face un deviz pentru reparația unei băi?! „Au intrat patru metrii pătrați de grijă și doi saci de iubire calitatea întâi.?!” Așa că nu o să fac asta. Sau nu acum. O să-l rog pe dragul meu Steph, și pe Dumnezeu, să mă ierte dacă puteam face mai mult și nu am știut cum. O să vorbesc cu el în sufletul meu și de acum încolo, cum vorbeam cu el și până acum câteva zile.Dumnezeu să-l odihnească! (P.S: Acum sunt la un târg de modă la Florența, un eveniment programat de două ori pe an. Datoria pe care o am față de angajații mei, de familie și față de mulți alții mă face să nu pot lipsi de la acest târg cu întâlniri de afaceri bătute în cuie de luni de zile. De asta nu am putut lua parte la funerariile prietenului meu. Sunt aproape convinsă că el ar înțelege asta. O să-i arăt lui „devizul” prieteniei și afecțiunii mele, când o să ne întâlnim iarăși, la un moment dat. Deși sunt din nou aproape convinsă că el nu o să mi-l ceară. Ba chiar cred că el însuși ar fi stânjenit văzându-mă că ies să flutur acest „deviz” în piața publică.”)”,
a spus vedeta pe una dintre rețelele sale de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce este hărțuirea și violența domestică. Cum se pot apăra femeile

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos. O privire în culisele rutinei lor de îngrijire!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies