S-A AFLAT ABIA ACUM! Elena Ionescu, dezvăluiri șocante! Ce nu a suportat faimoasa la Survivor România! ”Toate dereglările hormonale trăite acolo și-au pus amprenta asupra organismului! Era foarte greu de trăit!”

S-A AFLAT ABIA ACUM! Elena Ionescu,  dezvăluiri șocante! Ce nu a suportat faimoasa la Survivor România! ”Toate dereglările hormonale trăite acolo și-au pus amprenta asupra organismului! Era foarte greu de trăit!”
S-A AFLAT ABIA ACUM! Elena Ionescu, dezvăluiri șocante! Ce nu a suportat faimoasa la Survivor România! ”Toate dereglările hormonale trăite acolo și-au pus amprenta asupra organismului! Era foarte greu de trăit!”

Elena Ionescu a povestit că dereglările hormonale și lumina i-au creat cele mai multe probleme la Survivor România!

Elena Ionescu a câștigat Survivor România, însă cu foarte mult efort! Timp de cinci luni, faimoasa s-a luptat cu condițiile vitrege din Republica Dominicană, de la lipsa mâncării până la igienă.

De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, Elena Ionescu avea să dea detalii șocante din tabăra roșie, unele destul de greu de înțeles de cei de acasă.

Elena Ionescu a povestit tot ce i s-a întâmplat la Survivor România! 

”A fost greu foarte, foarte greu... Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit...”,

 a declarat faimoasa la ”Ștafeta mixtă”

  ”Să nu te speli atâta timp bine...este un calvar! Îmi amintesc că, la început, miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără. Se simțeau tot felul de ”miresme”. Încet, încet, însă, ne-am obișnuit și parcă nu mai era atât de groasă treaba, mai ales că nu mai eliminam toxine. Ne spălam în apa oceanului, iar sarea aceea mai atenua din miros.

Totuși, veneam transpirați total de la jocuri și era greu, cu hainele pline de noroi, de nisip...”, a mai comentat Elena Ionescu la ”Ștafeta mixtă!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ion Surdu, declarație surprinzătoare despre Elena Ionescu după finala Survivor România! ”Uneori caracterul omului spune totul despre el!” EXCLUSIV!

Elena Ionescu, detalii uluitoare de la Survivor România! ”Erau zgomote…în plus, eu am o problemă cu lumina”  

Elena Ionescu a mai făcut o mărturisire șoc despre Survivor România! ”Toate dereglările hormonale trăite acolo și-au pus amprenta asupra organismului nostru. Oamenii nu pot să înțeleagă că nu poți să dormi o noapte întreagă acolo, nu știu…adică acele opt ore normale, nu se întâmpla niciodată să te odihnești atât… indiferent cât de obosit erai, era imposibil să te odihnești.

Erau zgomote…în plus, eu am o problemă cu lumina. Când răsare soarele, probabil obișnuită să cânt noaptea în cluburi, sunt cumva dereglată în partea asta cu somnul…Stresul, toți anii ăștia în care am trăit în această industrie au creat o oboseală în mine, iar organismal meu reacționează destul de prost când percepe o undă de lumină. Nu pot să dorm dacă nu este beznă complet, nu pot să închid ochii”, a dezvăluit faimoasa.

Citeste si: Iancu Sterp rupe tăcerea! Adevărul despre despărțirea de Denisa! ”S-a supărat că m-am întors acasă și n-am mai stat cu ea, după Survivor. Eu am decis să nu mai fim împreună”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Elena Ionescu a mai făcut o mărturisire șoc despre Survivor România! ”P e la prânz eram extrem de obosită și chiar atunci trebuia să intru pe traseu”

Elena Ionescu a mai făcut o mărturisire șoc despre Survivor România și a exemplificat totul. ”Erau schimbările foarte mari. Erau nopțile lungi, îmi amintesc că mă trezeam pe la 3.00 și stăteam cu ochii deschiși și auzeam valurile, mergeam pe plajă, căutam baia, mă întorceam și vedeam că vine dimineața și realizam că dormeam foarte puțin. Astfel că pe la prânz eram extrem de obosită și chiar atunci trebuia să intru pe traseu. Oamenii nu înțeleg că dacă nu dormi, nici nu ai ce să mănânci și nu ai nici condiții…este foarte greu să trăiești”, a conchis câștigătoarea Survivor România la ”Ștafeta mixtă”.

Citeste si: Despărțire șoc după Survivor România! Asiana Peng a renunțat la iubitul student la Medicină! EXCLUSIV



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Carmen Harra preziceri- faimoasa clarvăzătoare a anticipat despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies