S-a aflat adevăratul motiv pentru care Găbiță de la Craiova a plecat de la Puterea Dragostei

Găbiță de la Craiova, concurent la Puterea Dragostei
Găbiță de la Craiova în casa Puterea Dragostei.

Deși nu el trebuia să părăsească emisiunea Puterea Dragostei, Găbiță de la Craiova a fost eliminat, iar motivul este unul șocant.

Cei doi concurenți propuși spre eliminare, în ultima gală a emisiunii Puterea Dragostei, au fost Adriana și David, însă niciunul dintre ei nu a părăsit casa iubirii. Deși Alexandra se pregătea să îi spună adio surorii sale, crezând că va părăsi competiția, pentru că liderul săptămânii, Cristian, trebuia să îi protejeze pe băieți, Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiuni Puterea Dragostei, a făcut un anunț neașteptat:

Citeste si: Andreea Mantea, alături de Bianca de la Puterea dragostei: „Nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”

Găbiță de la Craiova
Găbiță de la Craiova, înainte de Puterea Dragostei.

Nu v-am spus nimic despre protecția casei întrucât am o cutiuță pe care va trebui să o deschid. Haideți să vedem ce scrie. Dragi concurenți, așa cum v-am spus de fiecare dată, siguranța și sănătata voastră au prioritate.

Înainte de a fi concurenți voi sunteți oameni, iar noi punem acest aspect pe primul loc. Din păcate, unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate care necesită investigații medicale ample ,” a dezvăluit prezentatoarea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un concurent de la Puterea Dragostei, mesaj de la Adi Minune ”Așteptăm să votați” Pe cine susține manelistul? VIDEO

Găbiță de la Craiova a plecat de la Puterea Dragostei din cauza problemelor de sănătate

Mai mult decât atât, Cristina Mihaela a explicat că deși lui Găbiță de la Craiova, căci despre el este vorba, i se recomandă să părăsească emisiunea Puterea Dragostei, pentru a se trata, bărbatul poate

reveni în casa iubirii atunci când starea de sănătate îi va permite.

Găbiță de la Craiova Puterea Dragostei
Găbiță de la Craiova în casa iubirii, de la Puterea Dragostei.

În urma problemelor medicale descoperite, Găbiță este nevoit să urmeze un tratament medical în țară ,” a mai transmis Cristina Mihaela.

Îmi pare foarte rău, mai ales că este vorba despre o problemă de sănătate... Chiar aveam de gând să fac o pauză, mă gândeam foarte des la decizia asta, pentru că au fost momente în care mă simțeam slăbt.

Găbiță de la Craiova
Motivul pentru care Găbiță de la Craiova a părăsit competiția Puterea Dragostei.

Da, toată săptămâna, din cauza asta nu am putut... am avut simptome de amețeală. Am înțeles că este ceva cervical- am două vene înfundate și nu mi se oxigenează creierul, pe stânga și pe dreapta, ” a completat Găbiță de la Craiova, cu lacrimi în ochi, înainte să părăsească Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a primit un cadou special de ziua sa! Cum a reacționat



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Andra Volos l-a uitat pe Bogdan Mocanu! Cu ce bărbat celebru a ieșit în oraș

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies