S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVEREA INCREDIBILA lasata de Marioara Zavoranu. Atentie, este vorba de MILIOANE DE EURO!

S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVEREA INCREDIBILA lasata de Marioara Zavoranu. Atentie, este vorba de MILIOANE DE EURO!
S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVEREA INCREDIBILA lasata de Marioara Zavoranu. Atentie, este vorba de MILIOANE DE EURO!

Mărioara Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015, la 66 de ani, după ce a pierdut lupta cu mai multe boli.

Femeia suferea de insuficiență renală cronică și diabet.

Femeia nu avea o relație bună cu unica ei fiică, Oana, însă, cu toate acestea, i-a lăsat toată averea pe care a agonisit-o de-a lungul vieții.

A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic.

Citeste si: Andreea Bălan și-a ieșit din fire: "Aberați complet!" Ce a putut sa-i spuna un fan

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama.

Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a spus Oana Zăvoranu, in cadrul emisiunii „Agentia VIP“.

Citeste si: S-a luat decizia la Kanal D pentru Exatlon 3! Schimbari majore in cea mai urmarita emisiune a momentului

„Pai ai 15 spații comerciale și un cimitir. Cum poți sa îmi spui tu mie că trăiești din 3000€?! Îmi subestimezi inteligența.

Mi-au făcut 30 de procese în prima lună după ce a murit mama. Mi-au spus că nu sunt moștenitoare. Cum adică nu sunt eu moștenitoarea? Dar cine sunt eu?”, a mai spus Oana Zăvoranu, conform Ciao.

Citeste si: Vești bune pentru bugetari! Ministrul Turismului, declarații de ultimă oră despre voucherele de vacanță

sursa: evzmonden.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop țigănesc pentru luna aprilie. Lună dificilă pentru scorpioni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies