S-a aflat ce face Mihai Trăistariu pentru bani! Este de-a dreptul ȘOCANT, nu te-ai fi așteptat vreodată!

Ce face Mihai Trăistariu pentru bani? Este șocant că își vinde pozele!
Ce face Mihai Trăistariu pentru bani? Este șocant că își vinde pozele!

După ce a dispărut din ochiul public, din postura de cântăreț, Mihai Trăistariu recurge la metode șocante pentru a-și câștiga traiul.

Mihai Trăistariu este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară, reușind multe lucruri la care alți cântăreți doar visează. Acesta este consemnat inclusiv în Cartea Recordurilor, pentru calitățile sale de muzician, însă în ultima perioadă, Mihai Trăistariu a fost apreciat de internauți din cu totul alte motive: Cântărețul obișnuiește să se fotografieze destul de des în ipostaze deocheate, în chiloți sau chiar dezbrăcat, acoperindu-și exclusiv zonele intime.

Ce face Mihai Trăistariu pentru bani? Este șocant că își vinde pozele!
Ce face Mihai Trăistariu pentru bani? Este șocant că își vinde pozele!

Citeste si: Mihai Trăistariu a răbufnit când a aflat că Roxen va merge la Eurovision! „Un copil nepregătit, necopt... Ea nu știe ce e cu ea!”

S-a aflat ce face Mihai Trăistariu pentru bani!

Mult iubitul cântăreț, Mihai Trăistariu, a început să își vândă fotografiile pe un site dedicat adulților, iar cei care vor să le vadă, trebuie să plătească pentru ele.

În mod evident, totuși, aceste fotografii nu sunt deloc cuminți, din contră! Dacă cineva s-ar fi gândit că aceste fotografii au ajuns accidental în online, ei bine, s-a înșelat. Mihai Trăistariu a declarat că a găsit o rețea, unde fanii trebuie să se aboneze pentru a avea acces la fotografii sexy, cu vedetele lor preferate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce face Mihai Trăistariu pentru bani? Este șocant că își vinde pozele!
Ce face Mihai Trăistariu pentru bani? Este șocant că își vinde pozele!

„Este o rețea de socializare pentru vedetele care nu vor să posteze poze intime acolo”, a declarat Mihai Trăistariu. De asemenea, cântărețul a apelat la această rețea de socializare „pentru a nu se mai naște controverse și atâtea discuții.” Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a declarat că nu câștigă mare lucru din vânzarea acelor poze, pentru că abonamentul ar fi foarte ieftin.

Citeste si: Ce au în comun Mihai Trăistariu și soțul Andreei Bălan? ”Tata a bătut-o pe maică-mea de a snopit-o. Se lăsa cu capete sparte”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu nu fac bani. Abonamentul costă 5 dolari, adică minimum, și am cam 200 de abonați. Aseară le-am pus o poză de la duș.” A explicat solistul, fost concurent la Eurovision.

Mihai Trăistariu, declarații ȘOCANTE la care nu te-ai fi așteptat vreodată!

În cadrul unui interviu, Mihai Trăistariu a explicat că dacă pe această rețea socială se expune nud, dar își acoperă zonele intime, nu ar avea probleme ca pentru o publicație de specialitate să pozeze complet dezbrăcat, atâta timp cât cadrul este unul profesionist.

„Multe femei îmi trimit în privat poze, așteptând și de la mine ceva. Sunt multe comentarii care zic dă jos chiloții. Am tot zis că voi poza gol într-o zi, dacă ar fi o revistă de specialitate să fie totul oficial, aș face-o.” A conchis solistul.

Citeste si: Mihai Trăistariu a primit o propunere indecentă de la o admiratoare care vrea să facă dragoste cu el! Vezi ce a răspuns cântăreţul!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mihai Trăistariu a primit o propunere indecentă de la o admiratoare care vrea să facă dragoste cu el! Vezi ce a răspuns cântăreţul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies