S-a aflat secretul celui mai frumos trup din lume! De ce nu are Elle Macpherson pic de celulită

S-a aflat secretul celui mai frumos trup din lume! De ce nu are Elle Macpherson pic de celulită
S-a aflat secretul celui mai frumos trup din lume! De ce nu are Elle Macpherson pic de celulită

Se mândreşte cu un trup perfect sculptat şi este invidiat de numeroase femei, iar acum celebra australiancă Elle Macpherson a dezvăluit secretul formelor sale.

Supranumită ”Trupul”, Elle are măsuri ideale, 109-76-106, şi nu are trupul brăzdat de niciun pic de celulită. Mai mult de atât, la 53 de ani, ea a dezvăluit secretul ei, scrie WOWbiz.ro.

Mai exact, femeia face împachetări cu nămol fapt pentru care nu are nici riduri profunde şi nici celulită.

Se pare că  argila din zona Tulum cu care îşi face împachetările detoxifică pielea, mineralizează şi regenerează celulele, repară orice stricăciune pe care o fac epidermei deshidratarea, muşcăturile de ţânţari, acneea, arsurile de soare, eczemele. Împachetările cu nămol absorb substanţele nocive din corp, cum ar fi nicotina, aditivii alimentari, plumbul şi mercurul, susţine vedeta.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce cristale te scapa de celulita, insomnii si lupta impotriva invidiei! Trebuie sa le ai in casa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies