S-a cuplat cu bona copiilor săi, iar după câteva zile a aflat un lucru incredibil despre ea. Ce adevăr ascunde

S-a cuplat cu bona copiilor săi, iar după câteva zile a aflat un lucru incredibil despre ea. Ce adevăr ascunde
S-a cuplat cu bona copiilor săi, iar după câteva zile a aflat un lucru incredibil despre ea. Ce adevăr ascunde

Un bărbat a recunoscut că are o aventură cu bona copiilor săi.

Un bărbat trece print-o adevărată dilemă, după ce a cunoscut-o pe bona copiilor săi. El s-a îndrăgostit de tânăra atrăgătoare și a ajuns să își înșele soția cu ea. În ciuda faptului că a conștientizat că a greșit, nu se mai poate opri din acea zi.

Într-o scrisoare pe care a trimis-o unei publicații, bărbatul a dezvăluit ce a pățit atunci când a cunoscut-o pe bona care rapid i-a devenit iubită.

Citeste si: „Am făcut amor nebun cu o colegă de muncă extrem de tânără. Într-o zi, i-am spus adevărul soției mele. Mi-a spus că i-am frânt inima, dar în scurt timp aveam să descopăr ceva de-a dreptul șocant. Acum vrea să divorțăm” Tu l-ai ierta?

Am dus-o pe babysitterul acasă, după ce mașina ei a cedat și am sfârșit prin a fi dezbrăcați pe podea în fața focului.

Îmi iubesc soția și pe cei trei copii. Am 34 de ani, soția mea are 28. Copiii noștri au opt și șase ani, băieții, iar fata, patru ani. Am fost să îl vedem pe fratele soției mele acum trei săptămâni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

A primit recent o promovare la muncă și a vrut să sărbătorească, dar eu nu am băut pentru că trebuia să conduc.

A venit o nouă babysitter să aibă grijă de copii. Am găsit-o prin agenție. Are 22 de ani, e singură și foarte atrăgătoare. La jumătatea drumului, am prins trafic intens din cauza unui accident. I-am scris soției mele și i-am explicat situația și i-am spus să nu mă aștepte pentru că nu știu cât durează.

A fost lung și stresant, dar când am ajuns la casa ei, m-a invitat la o cafea.

Am vorbit o vreme și mi-a spus că e recunoscătoare pentru că nu i-ar fi plăcut să facă acest drum singură. Și-a pus brațele în jurul umerilor mei și m-a sărutat pe obraz.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu m-am putut abține și mi-am întors fața și am început să ne sărutăm. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că eram goi pe podea în fața șemineului.

Am făcut amor incredibil și ne-am mai întâlnit de atunci. Sexul este fantastic. Ieri, mi-a spus că trebuie să vorbească cu mine pentru că ar putea să fie însărcinată.

M-am prins după ea și chiar mă gândesc să-mi părăsesc soția.

Dar sunt în situația în care mă gândesc ce este mai corect să fac, când am și ceilalți copii la care trebuie să mă gândesc”, a scris bărbatul specialistului de la The Sun.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies