S-a dat startul ofertelor la ski in Austria si Bulgaria

S-a dat startul ofertelor la ski in Austria si Bulgaria
S-a dat startul ofertelor la ski in Austria si Bulgaria

Peste 350.000 de romani sunt asteptati anul acesta la schi pe partiile din Austria si Bulgaria.

 

Din octombrie mare parte din statiunile austriece deschid sezonul de iarna cu petreceri si concerte, in timp ce Bulgaria isi asteapta turistii din decembrie. Paralela 45 da startul ofertelor de ski cu reduceri de Early Booking de pana la 15%.
„Romanii care au mai fost in Austria prefera sa mearga in locurile cunoscute, cele mai atractive statiuni fiind Kaprun si Zell am See, pe de-o parte datorita domeniul schiabil extrem de vast, dar si proximitatii, acestea doua fiind printre cele mai apropiate de tara noastra.
Pentru cei care dispun de un buget mai scazut si mai putine zile de concediu, Bulgaria este prima optiune dupa ski-ul in tara. Bansko ramane in continuare in top, insa in ultimii ani Pamporovo si Borovets au inceput sa castige din ce in ce mai multa popularitate, datorita partiilor bine amenajate si unitatilor de cazare cu preturi accesibile. Pentru 7 nopti de cazare si ski pass o familie cu doi copii ar trebui sa-si aloce un buget de cel putin 1500 euro in Austria sau 800 euro in Bulgaria.
Pentru tinerii care nu cauta cazare la hoteluri de 4 stele, pretul se poate injumatati”, explica Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45.
Familiile cu copii care merg la ski opteaza in proportie de 80% pentru Austria, aici partiile fiind mai adaptate pentru incepatori, in timp ce tinerii prefera Bulgaria, in mare parte datorita preturilor mai mici. Ambele categorii dispun de venituri medii si peste medii si prefera sa-si rezerve vacantele online.
Cea mai populara statiune din Austria este Kaprun, cu 59 de partii ce se intind pe mai bine de 6 de 60 km, avand trasee atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, care se pot avanta pe Gheţarul Kitzsteinhorn, la o altitudine de peste 3000 de metri. O alta statiune frecventata este Zell Am See, aceasta fiind preferata pentru posibilitatea de a schia chiar si atunci cand nu sunt ninsori abudente, datorita tunurilor de zapada prezente pe partiile ce insumeaza 75 de km.
Oferta Paralela 45 pleaca de la 67 euro/ loc in camera dubla cu demipensiune la hotel de 4 stele in statiune Kaprun si 71 euro aceleasi conditii in statiunea Zell Am See. In plus, la o parte din hoteluri, in intervalul 01.11-20.12, 06.01-10.02, turistii beneficieaza de oferta speciala 5 nopti la pret de 4.
Sinonima cu ski-ul in Bulgaria, statiunea Bansko este renumita pentru cel mai modern centru de ski din Europa de Est, care ajunge pana la 2 600 de metri altitudine.
Si aici zapada formeaza in permanenta un strat consistent pe partiile de ski desfasurate pe o distanta de 70 de km, fiind alocate 44 de tunuri de zapada ce prelungesc sezonul sporturilor de iarna. Zona de ski este organizata pentru toate nivelurile de dificultate, incluzand partii speciale amenjate pentru slalom sau ski fond. In Bansko o noapte de cazare incepe de la 21 euro/ loc in camera dubla cu mic dejun la hotel de 3 stele, la care se aplica o reducere de Early Booking de 15% pentru rezervari pana la finalul lunii octombrie.

Din octombrie mare parte din statiunile austriece deschid sezonul de iarna cu petreceri si concerte, in timp ce Bulgaria isi asteapta turistii din decembrie. Paralela 45 da startul ofertelor de ski cu reduceri de Early Booking de pana la 15%.

Romanii care au mai fost in Austria prefera sa mearga in locurile cunoscute, cele mai atractive statiuni fiind Kaprun si Zell am See, pe de-o parte datorita domeniul schiabil extrem de vast, dar si proximitatii, acestea doua fiind printre cele mai apropiate de tara noastra.

Pentru cei care dispun de un buget mai scazut si mai putine zile de concediu, Bulgaria este prima optiune dupa ski-ul in tara. Bansko ramane in continuare in top, insa in ultimii ani Pamporovo si Borovets au inceput sa castige din ce in ce mai multa popularitate, datorita partiilor bine amenajate si unitatilor de cazare cu preturi accesibile. Pentru 7 nopti de cazare si ski pass o familie cu doi copii ar trebui sa-si aloce un buget de cel putin 1500 euro in Austria sau 800 euro in Bulgaria. Pentru tinerii care nu cauta cazare la hoteluri de 4 stele, pretul se poate injumatati ”, explica Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Familiile cu copii care merg la ski opteaza in proportie de 80% pentru Austria, aici partiile fiind mai adaptate pentru incepatori, in timp ce tinerii prefera Bulgaria, in mare parte datorita preturilor mai mici. Ambele categorii dispun de venituri medii si peste medii si prefera sa-si rezerve vacantele online.

Cea mai populara statiune din Austria este Kaprun, cu 59 de partii ce se intind pe mai bine de 6 de 60 km, avand trasee atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, care se pot avanta pe Gheţarul Kitzsteinhorn, la o altitudine de peste 3000 de metri. O alta statiune frecventata este Zell Am See, aceasta fiind preferata pentru posibilitatea de a schia chiar si atunci cand nu sunt ninsori abudente, datorita tunurilor de zapada prezente pe partiile ce insumeaza 75 de km. Oferta Paralela 45 pleaca de la 67 euro/ loc in camera dubla cu demipensiune la hotel de 4 stele in statiune Kaprun si 71 euro aceleasi conditii in statiunea Zell Am See. In plus, la o parte din hoteluri, in intervalul 01.11-20.12, 06.01-10.02, turistii beneficieaza de oferta speciala 5 nopti la pret de 4.



Sinonima cu ski-ul in Bulgaria, statiunea Bansko este renumita pentru cel mai modern centru de ski din Europa de Est, care ajunge pana la 2 600 de metri altitudine. Si aici zapada formeaza in permanenta un strat consistent pe partiile de ski desfasurate pe o distanta de 70 de km, fiind alocate 44 de tunuri de zapada ce prelungesc sezonul sporturilor de iarna. Zona de ski este organizata pentru toate nivelurile de dificultate, incluzand partii speciale amenjate pentru slalom sau ski fond. In Bansko o noapte de cazare incepe de la 21 euro/ loc in camera dubla cu mic dejun la hotel de 3 stele, la care se aplica o reducere de Early Booking de 15% pentru rezervari pana la finalul lunii octombrie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies