S-a demonstrat stiintific: Tatii sunt mai fericiti ca parinti decat mamele

S-a demonstrat stiintific: Tatii sunt mai fericiti ca parinti decat mamele
S-a demonstrat stiintific: Tatii sunt mai fericiti ca parinti decat mamele

Chiar daca ne place sa credem ca atat barbatii, cat si femeile sunt parteneri egali in ceea ce priveste cresterea copiilor si duc greul cresterii acestora impreuna, mamele sunt mai putin fericite in privinta acestui aspect.

Chiar daca ne place sa credem ca atat barbatii, cat si femeile sunt parteneri egali in ceea ce priveste cresterea copiilor si duc greul cresterii acestora impreuna, mamele sunt mai putin fericite in privinta acestui aspect, deoarece ele poarta cea mai mare parte a incarcaturii mentale, arata o noua cercetare.

Astfel, un studiu realizat recent de oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din California Riverside a aratat ca tatii sunt mai fericiti ca parinti decat mamele.

Citeste si: HOROSCOP. Zodiac chinezesc, a început Anul Mistrețului de Pământ! Sfaturi pentru fiecare zodie. Predicții și remedii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 10-16 februarie. Evenimente șoc, lucrurile scapă de sub control. Previziuni complete pentru Kfetele.ro

Oamenii de stiinta au analizat trei studii la care au participat in total 18 000 de persoane pentru a afla daca mamele sau tatii experimenteaza o fericire mai mare de cand au devenit parinti.

Doua dintre studii au comparat nivelul de fericire a mamei si tatalui cu persoanele care nu au copii, iar al treilea a analizat modul in care parintii se simteau in timp ce se ocupau de activitatile de zi cu zi si au comparat modul in care s-au simtit atunci cand se ocupau de ingrijirea copiilor.

Citeste continuarea pe copilul.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce cauzeaza sangele din scaunul bebelusului?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies