S-a descoperit cine este persoana responsabilă de dopajul Simonei Halep! A recunoscut fapta

S-a descoperit cine este persoana responsabilă de dopajul Simonei Halep! A recunoscut fapta
S-a descoperit cine este persoana responsabilă de dopajul Simonei Halep! A recunoscut fapta

Avocații Simonei Halep ar fi descoperit cine este persoana responsabilă pentru dopajul celebrei sportive. Acesta ar putea să se prezinte în fața instanței în anul 2023, cu ocazia procesului.

Cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep va fi rezolvat în prima parte a anului 2023, iar avocații tenismenei ar fi descoperit deja cine este persoana responsabilă.

Vinovatul care i-a dat Simonei Halep Roxadustat

Persoana vinovată pentru această faptă ar fi recunoscut voluntar că i-a dat un medicament Simonei Halep, însă nu știa că acesta conține o substanță interzisă.

Însă, dacă avocații reușesc să dovedească fapta, românca ar putea scăpa fără nicio pedeapsă.

„Dacă un sportiv sau o altă persoană poate demonstra, într-un caz particular, că nu i se poate imputa vinovăția sau neglijența, perioada de suspendare va fi eliminată.”, spune regulamentul ANAD.

Citește și: „Perioada de suspendare va fi eliminată.” Ce se va întâmpla cu Simona Halep, după ce a fost găsită persoana care i-a dat Roxadustat

S-a descoperit cine este persoana responsabilă de dopajul Simonei Halep[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce sumă trebuie să plătească Simona Halep, după ce s-a dopat. Cât riscă sportiva să fie suspendată

Avocatul Adrian Cuculis și-a spus, de asemenea, opinia cu privire la respectivul caz.

„Dacă ar fi să analizăm puțin mai în detaliu situația Simonei Halep și cazul care a răsunat pe întreg mapamondul, în legătură cu presupusul dopaj, prin raportare la dreptul penal spre

exemplu, acolo unde eroarea sau intoxicația involuntară sunt cauze exoneratoare de răspundere, atunci putem spune cu certitudine că Simona Halep nu ar trebui să sufere nici un fel de repercusiune. În mod clar nu putem să precizăm că după sute de teste de dopaj și atâtea zeci de titluri de campion totul s-ar fi datorat unor substanțe interzise, iar faptul că o altă persoană a recunoscut că a dat acest medicament ce conținea Roxadustat, vine și face o asemenea declarație, bineînțeles că poate să aibă un dublu sens”,
a declarat acesta pentru Wowbiz.

Avocații sunt nevoiți să demonstreze ipoteza

Cuculis a mai declarat și că avocații sportivei sunt nevoiți să demonstreze această ipoteză, iar jurații trebuie convinși că aceștia nu au influențat sub nicio formă declarația persoanei care a recunoscut întreaga faptă.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„(n.r. – despre persoana care ar fi dopat-o pe Simona Halep) Fie a apărut în acest moment fiindcă este prielnic pentru anchetă și bineînțeles cu raportare la ceea ce v-am spus mai sus apare ca o cauză de exonerare de răspundere, fie realmente această persoană și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o și atunci ales cumva să iasă și să spună adevărul. În tot cazul, proba despre care vorbim este probată cu declarația acelui martor sau acelei persoane.

Dar în același timp s-ar putea face, și probabil că s-ar fi dispus, expertiză cu privire la cât de mult poate și a influențat rezultatul Simonei Halep acest medicament interzis”, a mai spus avocatul.

Citește și: Ce greșeală a făcut Simona Halep, înainte să fie prinsă dopată

S-a descoperit cine este persoana responsabilă de dopajul Simonei Halep[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Antrenorul francez, Patrick Mouratoglou, declarație sinceră despre dopajul Simonei Halep. “Până la final.”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce sumă trebuie să plătească Simona Halep, după ce s-a dopat. Cât riscă sportiva să fie suspendată

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Antrenorul francez, Patrick Mouratoglou, declarație sinceră despre dopajul Simonei Halep. “Până la final.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies