S-a despărțit de iubit din cauza câinelui: „Dormim amândoi în același pat”

S-a despărțit de iubit din cauza câinelui: „Dormim amândoi în același pat”
S-a despărțit de iubit din cauza câinelui: „Dormim amândoi în același pat”

Cine este vedeta care și-a părăsit iubitul din cauza câinelui.

Toate iubitoarele de animale știu foarte bine că e foarte stresant pentru nevuvântătoarele noastre mult iubite să cunoască persoane noi și să se acomodeze cu acestea. Sute de celebrități de la Hollywood își trateaza câinii și pisicile ca pe propriii lor copii- nume precum Paris Hilton, Taylor Swift sau chiar Regina Elisabeta a II-a se afișează constant cu blănoșii care le fac viața mai frumoasă.

O actriță celebră în România a decis chiar să încheie o relație din cauza cățelului ei, iar persoanele care doresc să se apropie de aceasta și să formeze un cuplu, trebuie să fie

conștienți de tabieturile și obiceiurile lui Igor, cățelul artistei.

Citeste si: Lora, anunț incredibil după 4 ani de relație: „Nu mi-e teamă, pur și simplu...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sărutul sub vâsc de Revelion! Semnificaţia acestei tradiţii foarte vechi!

Citeste si: Unde locuiește Marius Elisei, după separarea de Oana Roman: „Stă...”

În cadrul unui interviu, actrița Ela Voineag povestește despre patrupedul care îi face zilele mai frumoase, pug-ul Igor. Acesta a fost adoptat de la Aylin Cadîr și încă este apropiat de familia să inițială.

Atunci când Ela Voineag este plecată, cățelul rămâne în grija primei sale familii, la Aylin și copiii acesteia.

Deși actrița l-a cunoscut pe Igor cu mulți ani în urmă, încă de la nunta lui Aylin, aceasta declară că au o chimie minunată, că se înțeleg foarte bine și că nu își poate imagina existența fără pug-ul ei având în vedere că nici nu poate să mai doarmă fără acesta.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

Ela Voineag a declarat în premieră că a renunțat inclusiv la un iubit pentru frumosul mops Igor!

“Dormim amândoi în acelaşi pat. Evident, are şi pătuţul lui, dar în patul meu este cel mai bine, pe perna mea este cel mai bine. Dacă se poate să mă trezesc cu fundul lui direct în cap, este perfect. Asta este o rasă care ori îţi place foarte mult, ori te enervează foarte tare.

Şi nu îi judec nici pe cei care sunt deranjaţi de pugi. Pentru că, de exemplu, sforăie foarte tare. Dar sforăie exact ca un om. Chestie care, dacă stau singură, pe mine mă linişteşte. Deja eu am ajuns să îmi fie foarte greu să adorm fără el. Şi mai are o chestie foarte simpatică: cum eu dorm pe o parte, se întoarce şi el cu spatele şi îşi mulează coloana direct pe coloana mea, se lipeşte.
Şi, îţi dai seama, eu aşa m-am obişnuit şi îmi place foarte mult. Dar s-a întâmplat să mai doarmă o prietenă la mine şi să o calce pe nervi. Să zică că nu suportă că se lipeşte de ea, îi miroase gura, sforăie… asta e”, declară Ela Voineag.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum a apărut Ligi de la Puterea dragostei la restaurant: „Ce păcat că în cazul tău pozele...”

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies