“S-a despărțit de mine, m-a lăsat.” Radu Siffredi a avut o reacție tranșantă, după ce a fost întrebat de Oana Matache

“S-a despărțit de mine, m-a lăsat.” Radu Siffredi a avut o reacție tranșantă, după ce a fost întrebat de Oana Matache
“S-a despărțit de mine, m-a lăsat.” Radu Siffredi a avut o reacție tranșantă, după ce a fost întrebat de Oana Matache

Radu Siffredi a răbufnit în timpul unui live, în momentul în care a fost întrebat de iubita sa. Iată care a fost motivul!

Radu Siffredi și Oana Matache trăiesc o poveste de dragoste de doar câteva săptămâni, însă relația acestora a devenit foarte controversată. Divorțul dintre sora Deliei Matache și Răzvan Miheț, care aveau o căsnicie de 6 ani și doi copii deosebiți, a uimit o lume întreagă. Însă, deși toată lumea este împotriva relației dintre Oana și noul său partener, cei doi nu ascultă de opiniile celor din jur, și nu ratează nicio ocazie de a arăta cât de mult se iubesc.

În urmă cu puțin timp, Radu Siffredi a intrat live pe o platformă de streaming, pentru a discuta despre relația cu fiica Ginei Matache. La un moment dat, urmăritorii l-au întrebat unde este Oana, și care este motivul pentru care nu își face și ea apariția. Astfel, enervat la culme după ce a citit comentariile răutăcioase ale internauților atât la adresa lui, cât și la adresa relației cu Oana Matache, Radu și a spus, în glumă, că s-au despărțit.

Mai mult decât atât, Oana era lângă el în acele clipe, însă nu a apărut în fața camerei. 

„Unde este Oana? Oana este la ea acasă. Nu știu dacă Oana apare sau nu, stați și vedeți dacă vă interesează dacă intră Oana sau nu. Știu că asta așteptați, să se despartă Oana de mine. Pardon, s-a despărțit Oana de mine, m-a lăsat (n.r – a zis-o în glumă).

Vreau să se termine, să nu mai stau cu stres, să pot să ies”, a declarat noul iubit al Oanei, care a fost surprins și în timp ce adresează mai multe cuvinte extrem de urâte la adresa copiilor Oanei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: ”Vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor!” Delia, primele declarații despre căsnicia Oanei Matache și actualul său iubit

Radu Siffredi a avut o reacție tranșantă, după ce a fost întrebat de Oana Matache[Sursa foto: Twitch]

Radu Siffredi îl provoacă la o luptă în ring pe Răzvan Miheț

Din momentul în care cei doi și-au oficializat relația în mediul online, Radu Siffredi a devenit cunoscut și a început să fie urmărit de aproximativ 10.000 de oameni pe platformele de socializare. Tânărul obișnuiește să posteze mesajele legate de relația pe care o are în prezent, iar printre acestea câteva au fost și despre Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei. 

Radu Siffredi a declarat, în mod public, că ar fi momentul să se lupte într-una dintre galele RXF, iar primul său adversar să fie chiar Răzvan Miheț.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citește și: „Ține-i departe de mediul toxic în care trăiesc.” Ce s-a întâmplat pe contul lui Răzvan Miheț, după ce mama Oanei Matache a declarat că încă îl consideră ginerele ei

Radu Siffredi a avut o reacție tranșantă, după ce a fost întrebat de Oana Matache[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Ține-i departe de mediul toxic în care trăiesc.” Ce s-a întâmplat pe contul lui Răzvan Miheț, după ce mama Oanei Matache a declarat că încă îl consideră ginerele ei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies