„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă

„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă
„S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă

Armin Nicoară a trecut prin momente dificile în viață la vârsta de 15 ani, când a primit diagnosticul de diabet. În cadrul unui interviu, artistul a povestit despre această perioadă și despre persoanele care i-au fost alături.

La o vârstă fragedă, Armin Nicoară a primit o veste grea, și anume, a fost diagnosticat cu diabet. Cântărețul a trecut prin momente dificile și a dezvăluit într-un interviu că aceea a fost cea mai grea perioadă din viața lui. Armin Nicoară a mărturisit că a fost atât de afectat încât la un moment dat și-a pierdut speranța și nu mai dorea să trăiască.

Citește și: „Nu aș vrea să se nască cu diabet.” Armin Nicoară vrea să devină tătic! Ce a spus artistul despre apariția primului său copil

Motivul pentru care Armin Nicoară a ajuns în comă

În cadrul unui interviu, Armin Nicoară a vorbit despre momentul în care a aflat că are diabet, la vârsta de 15 ani. Cântărețul a mărturisit că a fost complet șocat, pentru că nu înțelegea de ce i se întâmplă lui așa ceva. A trebuit să își facă patru injecții pe zi și să își monitorizeze constant nivelul zahărului din sânge.

Armin a recunoscut că această perioadă a fost una dintre cele mai grele din viața sa, iar uneori simțea că nu mai are puterea să meargă mai departe.

„M-am rugat să fiu din ce în ce mai bine și în fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce primesc în viața mea, pentru sănătatea pe care o am, chiar dacă este cum e, dar este foarte bine.

La început spuneam de ce Dumnezeu mi-a dat mie această boală că nu este ușor, la început trebuie să faci multe injecții, 4 pe zi și pentru mine a fost foarte greu. Ca și copil când te lovește viața cu diabetul te doboară la pământ. Eu nu am mai fost bun de nimic câțiva ani de zile. M-am oprit din toate treburile pe care le făceam, m-am dat bătut.
S-a încheiat viața pentru mine în acel moment. După primele zile când m-am îmbolnăvit de diabet tot spuneam la salonul care sunt internat că vreau să mor pentru că nu vedeam viața. Spuneam că de ce Dumnezeu mi-a dat mie această boală. La început eu nu știam că trebuie să-mi fac toată viața injecții de insulină. A fost dur poate că atunci ca și copil trebuia să-mi spună un pic mai plăcut.
La vârsta de 15 ani nu am acceptat deloc. Din acel moment s-a încheiat viața pentru mine.'',
a declarat Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.
Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.[Sursa foto: Facebook]

Cine i-a fost alături cântărețului

Armin Nicoară a mai adăugat că cea care i-a dat viață a fost lângă el în toată această perioadă grea și i-a administrat injecțiile.

Artistul este de părere că pe chipul părinților săi se putea observa tristețea, mai ales că în acele momente, tatăl său renunțase la cântat.

„La început Claudia nu a fost lângă mine pentru că nu ne cunoșteam. La început a fost mama mea și a fost o greutate și pentru părinți. Mama venea să îmi facă injecțiile pentru că eu nu voiam. Plângea de fiecare dată.

Tata nici nu mai cânta.'', a mai mărturisit Armin Nicoară.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.
Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Confesiunile emoționante ale lui Armin Nicoară la “În oglindă”, emisiune difuzată duminică, la 22:00, la Kanal D2



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

"La noi se joacă hore, sârbe, se distrează. La nunta asta, aveam două programe de cântat." Valentin Sanfira a trecut prin momente cumplite, în cadrul unui eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies