„S-a întâmplat în Turcia și în Rusia. Aveau niște mitraliere automate.” Ernest, despre întâmplările în care a fost pus în fața unei situații tensionate

„S-a întâmplat în Turcia și în Rusia. Aveau niște mitraliere automate.” Ernest, despre întâmplările în care a fost pus în fața unei situații tensionate
„S-a întâmplat în Turcia și în Rusia. Aveau niște mitraliere automate.” Ernest, despre întâmplările în care a fost pus în fața unei situații tensionate

Ernest a povestit întâmplările care l-au dus în fața unei arme.

Ernest Francisc, cunoscutul prezentator el emisiunii Ochii din Umbră, a fost implicat în numeroase proiecte, de-a lungul carierei sale, iar unele ar fi putut avea un final nefericit pentru el.

„A fost o nebunie.” Cum s-a terminat întâmplarea lui Ernest din Rusia

Citește și: Cine este ERNEST TAKACS. „Sunt inginer automatist și pot spune că mi-ar fi plăcut să devin psiholog”

Ernest Takacs
Ernest Takacs[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un nou sezon “Ochii din umbră” începe duminică, 6 august, la Kanal D!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ernest a povestit, în cadrul podcastului realizat de CANCAN, despre cele două experiențe în care a fost pus în fața unei situații inedite, una fiind în Rusia, în timp ce era într-o școală de vară, iar cealaltă în Turcia, în timp ce era la filmări.

Întâmplarea din Rusia a fost una cu final fericit, însă ar fi putut să se întâmple și contrariul, deoarece puteai fi arestat dacă nu aveai asupra ta toate actele necesare. 

„S-a întâmplat în Turcia și în Rusia. În Rusia era un eveniment, n-aș vrea să intru în detalii. E ca un subiect de film. Care erau șansele, pe la 2 dimineața, ne îndreptam către cămin, eram cu amicii, era un tip întins pe capota unei mașini și ne-a auzit că vorbeam în engleză.

S-a trezit așa ca dintr-o mahmureală, a vorbit ceva cu respectivul în rusă, a fluturat o legitimație. Ei s-au albit la față. Eu nu aveam pașaportul la mine. Erai obligat să ai pașaportul la tine dacă circulai prin Moscova. E o viză pentru Rusia și o viză pentru Moscova. Puteai fi reținut pentru 48 de ore doar pentru că nu aveai actul.  Mi-a arătat și mie legitimația. Serviciul lor secret.
Eu, puștan, venit acolo la școala de vară, am zis „ok.” Zice „tu vii cu mine.” Eu zic că „nu, mă duc la cămin.” El zice „nu, tu vii cu mine.” Până la urmă, deznodământul a fost unul cum e în filmul „Marea Mahmureală.” Tipul chiar lucra în serviciul secret și era ziua lui naștere. El lucra, ce făcea el acolo, era trist că de ziua lui de naștere nu are cu cine să petreacă, iar eu am fost exact papițoiul, panseluța.
A fost o nebunie. Ne-am plimbat prin cluburi, băutură gratis, locuri VIP. Unele amintiri pe care nu le voi uita vreodată, altele, niște dubioșenii. Ideea e că nici nu mai țin minte cum am ajuns la 7 dimineața la complexul studențesc. Bine că s-a terminat așa.”
, a povestit Ernest Francisc Takacs.

Ernest, amenințat în timp ce se afla la filmări, în Turcia

Ernest Takacs
Ernest Takacs[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

O altă întâmplare care se putea termina tragic a avut loc în Turcia, în timp ce Ernest se afla cu echipa de filmare a unui show, alături de Cătălin Botezatu. 

„A doua oară s-a întâmplat în Turcia, când am fost cu o televiziune, în echipa de producție. Am filmat într-un canion, colegii și-au amplasat camerele pe niște stânci să poată filma toată treaba asta. N-aveam de unde să știm că la vreo 4 kilometri după pădure, era o bază militară. Ăștia au văzut camerele, n-au știut ce se întâmplă, iar când  am ajuns la bază, ne-am trezit și cu două camioane din care au coborât soldați. Aveau niște mitraliere automate. Noroc cu tipul de la bărci care făcea pe transaltorul. Până au venit hârtiile, acreditările, lor li se părea ciudat că ce caută toate fetele alea despuiate acolo, într-o țară musulmană. Ne-au confiscat casetele până s-a luat legătura cu ambasada și s-au dat telefoanele. Dar te gândești că poate îi scapă unuia.”, a mai povestit Ernest.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ernest, față în față cu Denise Rifai, duminică, la “40 de întrebări”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies