”S-a întâmplat totul repede.” Când a stabilit Theo Rose nunta

”S-a întâmplat totul repede.” Când a stabilit Theo Rose nunta
”S-a întâmplat totul repede.” Când a stabilit Theo Rose nunta

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, urmează să aibă primul lor copil în doar câteva luni. De asemenea, cei doi au deja în plan să își unească destinele înainte de venirea pe lume a băiețelului lor.

Theo Rose se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și cunoscute cântărețe de la noi din țară. Tânăra a declarat, în urmă cu puțin timp, că nu are de gând să grăbească lucrurile atunci când vine vorba de nunta, însă, cei doi îndrăgostiți își doresc să facă marele pas înainte ca artista să nască.

Theo Rose, dezvăluiri despre marele pas alături de Anghel Damian

Theo Rose a declarat că ea și Anghel Damian au luat deja în considerare posibilitatea de a face nunta înainte ca fiul lor să apară pe lume. Astfel, întrebată dacă se simte presată de familie despre respectivul subiect, cântăreața a precizat că părinții ei au radiat de fericire în momentul în care au aflat că urmează să apară un nou membru în familia lor.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a spus Theo Rose, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: ”Ne gândim pe unde să scoatem cămașa.” Lia Bugnar, replică neașteptată pentru Anghel Damian, după ce bărbatul a făcut declarații despre ea

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Când a stabilit Theo Rose nunta[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, declarații despre cununia civilă

Cu toate că Theo Rose a menționat de nenumărate că nu este o fire superstițioasă, aceasta a spus că ar vrea să aibă loc cununia civilă înainte de nașterea băiețelului ei, pentru ca fiul lor să fie pe numele tatălui. Mai mult decât atât, Theo Rose a declarat că nu are în plan să organizeze o petrecere extravagantă pentru acest eveniment, ci doar să fie căsătoriți și în fața ofițerului de stare civilă.

„Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a mai spus artista.

Citește și: „Ea le dă viață.” Ce a declarat Anghel Damian despre Lia Bugnar, la câteva luni după separare

Când a stabilit Theo Rose nunta[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul.” Theo Rose, despre nunta cu actualul său iubit, Anghel Damian

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies