S-a logodit de Revelion! Supermodelul se iubește cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume

S-a logodit de Revelion! Supermodelul se iubește cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume
S-a logodit de Revelion! Supermodelul se iubește cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume

Vedeta a dat vestea cea mare pe pagina de socializare.

În ultima zi a anului 2019, supermodelul Natalia Vodianova (37 de ani) și-a anunțat, pe contul personal de Instagram, logodna cu Antoine Arnault (42 de ani), moștenitorul celui de-al doilea cel mai bogat om al planetei.

Natalia este considerată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, așa că nu este de mirare că are o mulțime de admiratori, iat Antoine Arnault a reușit să o cucerească și să îi dăruiască doi copii de care amândoi sunt extrem de mândri.

Vedeta a publicat pe pagina sa de socializare o imagine alături de Antoine, tatăl celor doi băieți pe care îi are cu omul de afaceri.

„Anul acesta a fost minunat și memorabil. 2020, abia te așteptăm!”, a scris Natalia în dreptul imaginii în care apare putârn un inel împodobit cu un diamant oval.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

This year has been beautiful and very memorable 💫😇2020 here we come 💍♥️😍 Can’t wait to celebrate next year with our loved ones @antoinearnault 💑🎩👰🏼

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Natalia mai are trei copii cu fostul său soț

Antoine Arnault este tatăl celor doi băieți mai mici ai Nataliei, Maxim (născut în 2014) și Roman (născut în 2016), și fiul lui Bernard Arnault, directorul general al grupului LVMH, cel de-al doilea cel mai bogat om al planetei în 2019, după Jeff Bezos, conform revistei ”Forbes” (având o avere de 103,2 miliarde de dolari, potrivit

ultimelor studii).

Natalia și Antoine formează un cuplu din 2011 și mulți fani de-ai celor doi așteptau cu mult interes nunta celor doi. Când s-au cunoscut, supermodelul se afla în plin divorț cu fostul său soț, Justin Portman, cu care are trei copii.

Și, cum banii nu reprezintă o problemă pentru aceștia, se anunță una dintre cele mai extravagante și fastuoase nunți ale anului.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies