S-a modificat legea. Nu mai e de joacă. Amenzi usturătoare dacă faci acest lucru în propria locuință

Toți românii trebuie să știe asta. S-a modificat legea. Amenzi usturătoare dacă faci acest lucru în propria locuință
politie

Mare atenție dacă doriți să faceți petreceri grandioase în propria locuință! Legea s-a schimbat, iar sancțiunile sunt drastice.

Petrecăreții pot lua de acum amenzi usturătoare sau pot chiar să fie trimiși să facă muncă în folosul comunităţii. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, asta se întâmplă în cazul în care o persoană îşi deranjeză vecinii, iar aceştia din urmă anunţă Poliţia pe motiv că orele de odihnă nu sunt respectate.

S-au dublat amenzile. Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă faci gălăgie în bloc

Toți românii trebuie să știe că legea s-a schimbat, iar amenzile s-au dublat. O astfel de amendă ajunge acum până la 3.000 de lei, dacă vecinii se plâng la autorităţi că nu au fost respectate orele de odihnă şi este gălăgie în bloc, scrie  Impact.ro.

Astfel, după ce Legea 61/1991 a suferit modificări și completări, la art. 2, pct. 26), este menționat faptul că „tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-08.00

și 13.00-14.00, de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora să fie sancționată cu 500-1500 de lei. Astăzi însă, după modificare, suma variază de la 2000-3000 de lei”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! E dramatic ce a trăit actorul

Citeste si: Adio, relaxare! Raed Arafat, decizie radicală după ce a crescut numărul de infectați cu Covid-19: „Nu este deloc exclus...”

În plus, pentru cei neînţelegători, care repetă această faptă într-un interval de 24 de ore, ei pot fi pedepsiţi cu o amendă mai mare, ori cu muncă în folosul comunităţii, se mai arată în legea amintită. Mai exact, poate fi vorba despre amendă de la 2.000 lei la 3.000 lei sau prestarea a 70-120 de ore de activități în folosul comunității ori amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei sau prestarea a 100-150 de ore de activități în folosul comunității.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies