„S-a otrăvit cu o plantă. Când s-a dus era deja prea târziu.” Florin Ristei, sfâșiat de durere! Artistul a vorbit despre pierderea pisicii sale. Cum și-a găsit sfârșitul felina?

„S-a otrăvit cu o plantă. Când s-a dus era deja prea târziu.” Florin Ristei, sfâșiat de durere! Artistul a vorbit despre pierderea pisicii sale. Cum și-a găsit sfârșitul felina?
„S-a otrăvit cu o plantă. Când s-a dus era deja prea târziu.” Florin Ristei, sfâșiat de durere! Artistul a vorbit despre pierderea pisicii sale. Cum și-a găsit sfârșitul felina?

Florin Ristei a vorbit pentru prima dată despre pierderea pisicii sale, Bozo.

Florin Ristei a trecut recent printr-un eveniment extrem de dureros din viața sa. Artistul și-a pierdut pisica, Bozo, la care ținea extrem de mult, în urma unui accident din casă. Deși a încercat din răsputeri să își salveze felina, pentru Bozo a fost prea târziu.

Motivul pentru care pisica lui Florin Ristei s-a stins din viață

Citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Naomi Hedman, la puțin timp după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Florin Ristei

Florin Ristei, sfâșiat de durere! Artistul a vorbit despre pierderea pisicii sale. Cum și-a găsit sfârșitul felina?
Pisica lui Florin Ristei [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Florin Ristei, tată pentru prima oară? Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare

Într-o discuție cu Speak, Florin Ristei a vorbit pentru prima dată despre pierderea pisicii sale. De vină a fost chiar o plantă pe care artistul o are în casă și despre care se cunoaște că secretă o substanță otrăvitoare, care le este letală felinelor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Florin Ristei: Da, a murit Bozo .” 

Speak: Dar cum?

Florin Ristei: „Să le zic oamenilor, să aibă grijă. E o plantă, s-a otrăvit cu o plantă din casă.

Nu mi-am dat seama, cred că s-a scurs pe blatul de la bucătărie, el a lins și trei zile săracul a dormit pe blatul de la bucătărie, cred că să-mi arate că acolo s-a întâmplat ceva nasol și că îi e rău. El în viața lui n-a dormit în bucătărie. În ultima zi când mi-am dat seama(...) l-am sunat pe Grasu' meu, zic „ Du-te repede cu Bozo la doctor”.
Când s-a dus era deja târziu, nu mai avea ficat. Mă întreabă doctorul „Ai plante în casă?” și atunci am făcut legătura! I-am zis că luni, era deja miercuri, am tăiat o plantă și mi-a zis „Da, nici dacă veneai cu el atunci, după o oră...” (...)”
, a povestit îndurerat Florin Ristei, în cadrul podcastului pe care îl moderează împreună cu Speak.

Cum se numește planta care i-a adus sfârșitul pisicii lui Florin Ristei

Florin Ristei, sfâșiat de durere! Artistul a vorbit despre pierderea pisicii sale. Cum și-a găsit sfârșitul felina?
Bozo [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Artistul a povestit că de vină ar fi fost faptul că a tăiat din planta respectivă, iar aceasta a lăsat o substanță pe blatul de la bucătărie, pe care pisica a lins-o până când și-a distrus ficatul. Planta respectivă se numește Dieffenbachia și este cunoscută ca fiind o plantă pe care stăpânii de pisici nu ar trebui să o aibă în casă.

Speak: „Cum din casă? Tu ai plante otrăvitoare în casă?”

Florin Ristei: Știam că e otrăvitoare mizeria aia de Dieffenbachia (n.r. nume de plantă), o știi sigur, aia cu frunze mari. Ea secretă de pe frunze ceva, dar nu e așa periculos, că mai lingeau, nu era nicio problemă. Numai că a murit planta și eu am întrebat-o pe mama cum o reînviu. Ea mi-a zis: „Taie de la nodurile de la bază și pune-o din nou în apă”.

M-am dus în bucătărie, pe blatul de la bucătărie, am tăiat-o la noduri și a început să secrete( n.r. substanța otrăvitoare). Patru ore mi-au luat foc mâinile, am făcut o alergie de am sunat la doctor, să întreb cu ce să mă dau. Ardeau mâinile și mi se umflaseră.”, a mai povestit artistul.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Între noi nu e diferență. Tu muncești și îți cumperi o mașină ieftină, pentru că atâta poți.” Anamaria Prodan, despre diferențele financiare dintre oameni!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies