„S-a supărat pe mine.” Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă, după gala RXF

Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă, după gala RXF
Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă, după gala RXF

Simina Loica și Alex Zănoagă se judecă pentru custodia lui Dominic. Cu toate că cei doi se înțeleg bine, fostul soț al tinerei își dorește ca micuțul să petreacă mai mult timp cu el, și anume, 4 zile pe săptămână.

Fosta concurentă din casa ,,Puterea Dragostei” este de părere că Alex Zănoagă nu are timp pentru băiat și ar trebui să aibă un weekend la două săptămâni, dar legea este cea care va judeca și își va spune cuvântul, în ceea ce privește divorțul lor.

Citeste si: „Omul exagera.” Simina Loica, despre Ovidiu Neveu. Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

Cum se înțelege Simina Loica cu fosta soacră, după gala RXF

Bruneta   îi dă voie lui Alex Zănoagă să vină cu partenera sa de viață pentru a-l lua pe Dominic, deoarece Bobicioiu s-a mutat la ea și consideră că așa trebuie să se întâmple într-o familie normală. În ceea ce privește relația cu fosta ei soacră, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei” a spus că s-a supărat pe ea.

,,Ați văzut că la Gala s-a supărat și ea pe mine, am stat lângă ea, am vorbit. Eu daca stiu că Domi pățește ceva, vai...O înțeleg, e mamă, e băiat. Apreciez că au fost lângă el, eu nu l-am obligat pe Alex să se bata cu Bobi, a fost dorință lui, și-au îndeplinit dorință și de acum încolo e treaba lor”, a declarat Simina Loica pentru Wownews.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ea a mai spus că Alex Zănoagî nu va mai avea meciuri în RXF, iar din câte a înțeles, acesta l-a provocat pe Bobicioiu.

,,Alex n-o să mai aibă meciuri în RXF, din cate am înțeles. Alex l-a provocat pe Bobi. Nimeni de la ei nu s-ar fi gândit daca Bobi ar fi fost în Salvare.

S-ar fi bucurat de victorie. Bobi a stat la ușa și mă întreba mereu”, a mai spus bruneta.

Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă, după gala RXF
Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă, după gala RXF[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Hai, te pupăm, ne vedem în cușcă!”. Alexandru Bobicioiu a reacționat acid față de Ovidiu Neveu

Bobicioiu si Neveu vor intra în ring

Simina Loica a recunoscut faptul că Alexandru Bobicioiu și Alex Zănoagă nu au intrat în ring pentru ea, iar aceasta a mărturisit că nici Bobicioiu cu Neveu nu se vor bate din cauza faptului că a făcut mai

multe declarații pentru ea, deoarece este de părere că face aceste lucruri doar pentru popularitate.

Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă, după gala RXF
Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă, după gala RXF[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Oricând, din nou, în cușcă.” Ce a declarat Alex Zănoagă, după ce a pierdut în fața lui Alexandru Bobicioiu la gala RXF



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil. “Așteptați că urmează.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies