S-ar mai împăca Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană? „M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană!”

S-ar mai împăca Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană? „M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană!”
S-ar mai împăca Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană? „M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană!”

Prezentatoarea TV își dorește ca ea și fostul său soț să aibă o relație de prietenie, de dragul copiilor.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Povestea lor de iubire a fost marcată de numeroasele împăcări și despărțiri, dar și de către cei doi copii care au rezultat în urma iubirii lor.

Cu toate acestea, în anul 2015, omul de afaceri și prezentatoarea TV au decis să pună punct definitiv poveștii lor de iubire. Ulterior, cei doi copii ai cuplului, Eduard și Maximus au rămas să locuiască cu mama lor.

Acum, invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre fostul său soț.

Citește și: Cum este Adriana Bahmuțeanu ca mamă? Vedeta a vorbit despre cum își educă băieții: „Explicăm, vorbim lucruri, luăm o problemă pe toate fețele. Nu am fost niciodată un părinte autoritar.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

S-ar mai împăca Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană?
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și soțul său întâmpină probleme în căsnicie? Cum fac față distanței cei doi parteneri: „Vreau să avem o relație în care să fim împreună, nu o relație la distanță.”

Adriana Bahmuțeanu își dorește să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul copiilor

S-ar mai împăca Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană?
Adriana Bahmuțeanu și copiii săi [Sursa foto: Facebook]

Prezentatoarea TV susține că ea a încercat în repetate rânduri să comunice cu tatăl copiilor săi și că își dorește să aibă o relație bună cu acesta, de dragul copiilor, însă omul

de afaceri este în continuare necooperant. Mai exact, Adriana Bahmuțeanu susține că nu a reușit să îl înduplece pe Silviu Prigoană pentru a purta o discuție amiabilă.

M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca cu el oricând ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți.

Pentru că ce a fost între noi, a fost între noi ca și cuplu, dar copiii noștri ar fi bine să se simtă iubiți. Ar fi bine să ne vadă stând la aceeași masă și discutând despre problemele lor, pentru că sunt adolescenți și sunt probleme destul de multe. Din păcate nu am reușit să îl înduplec pe domnul Prigoană să stea la aceeași masă cu mine
.”, a declarat vedeta.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Bălan este o mamă severă sau o mamă „cloșcă”? Cum își crește artista fetițele: „Sunt o mamă foarte relaxată, nu mă panichez absolut deloc! Răcesc, mă prefac că nu există răceala.”

Imagini senzuale cu Mihaela Cambei! Cum a fost surprinsă alături de iubit FOTO

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Manevră scandaloasă în Thassos. Cum a fost înjosit un român pentru un turist american: "Suntem tratați din nou ca națiune de categoria a doua"

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Mirabela Dauer si Alex Velea, invitații speciali ai lui Dan Negru la "Tu urmezi!" în acest weekend, la Kanal D

Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE


Cookies