„S-ar putea să șochez prin acest răspuns!” Cum ar reacționa Mădălin Ionescu dacă soția lui i-ar fi infidelă?

„S-ar putea să șochez prin acest răspuns!” Cum ar reacționa Mădălin Ionescu dacă soția lui i-ar fi infidelă?
„S-ar putea să șochez prin acest răspuns!” Cum ar reacționa Mădălin Ionescu dacă soția lui i-ar fi infidelă?

Mădălin Ionescu a oferit o perspectivă sinceră asupra modului în care ar reacționa în cazul în care ar apărea semne de infidelitate în relația sa de cuplu. Prezentatorul TV a fost deschis și transparent în declarațiile sale.

În anul 2011, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au unit într-o ceremonie religioasă, construind de atunci o frumoasă poveste de iubire și creând una dintre cele mai armonioase și unite familii din rândul celebrităților autohtone. În relația lor, nu au existat niciodată conflicte majore sau dispute serioase, ci doar neînțelegeri minore, ca cele întâlnite în orice cuplu bazat pe iubire și devotament.

Cum ar reacționa Mădălin Ionescu dacă soția lui i-ar fi infidelă[Sursa foto: Facebook]

Cu toate acestea, în fiecare dată când au ocazia, admiratorii celor doi nu ezită să adreseze întrebări ipotetice cu privire la legătura lor, precum cum ar gestiona o situație în care unul
dintre ei ar comite o greșeală. Recent, într-o sesiune online de întrebări și răspunsuri organizată de Mădălin Ionescu, s-a pus o astfel de întrebare despre relația sa cu Cristina Șișcanu. Cu exactitate, prezentatorul TV a fost întrebat cum ar aborda o situație în care soția sa, Cristina Șișcanu, ar încălca încrederea lor.

„Ai părăsi-o pe Cristina dacă te-ar înșela?”, a fost întrebat Mădălin Ionescu.

Citește și: „Poate ne ajutați cei care ați trecut prin situații de genul acesta. Ce să facem?” Cristina Șișcanu a cerut ajutorul internauților. Vedeta și soțul său se află într-o situație dificilă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum ar reacționa Mădălin Ionescu dacă soția lui i-ar fi infidelă[Sursa foto: Instagram]

Ce răspuns a oferit Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a afirmat că o asemenea situație este extrem de improbabilă, deoarece baza relației lor constă într-o profundă iubire și încredere reciprocă. El cunoaște foarte bine caracterul soției sale și experiențele lor de-a lungul anilor le-au întărit legătura. În încheiere, prezentatorul TV a subliniat că, în cazul apariției acestui scenariu ipotetic, ar fi evident că dragostea autentică ar dispărea de pe fața pământului, dat fiind frumosul legământ pe care l-au construit cei doi.

„S-ar putea să șochez prin acest răspuns, dar eu nu cred că ea ar putea face așa ceva. Știu exact ce am trăit împreună, ce mi-a oferit, ce fel de om este, iar dacă, prin absurd, o astfel de întâmplare s-ar produce, ar însemna că nu mai există iubire pe pământ.”, a spus Mădălin Ionescu în mediul online.

Citește și: „Nu mă simt tocmai bine. Am luat niște antiinflamatoare și am o sensibilitate. M-am băgat în pat și aștept să-mi treacă!” Cristina Șișcanu, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare!

Cum ar reacționa Mădălin Ionescu dacă soția lui i-ar fi infidelă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu mă simt tocmai bine. Am luat niște antiinflamatoare și am o sensibilitate. M-am băgat în pat și aștept să-mi treacă!” Cristina Șișcanu, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies