S-au căsătorit, după șase ani de relație! Doi artiști celebri au spus „da”, într-un cadru de vis

S-au căsătorit, după șase ani de relație! Doi artiști celebri au spus „da”, într-un cadru de vis
S-au căsătorit, după șase ani de relație! Doi artiști celebri au spus „da”, într-un cadru de vis

Doi artiști celebri s-au căsătorit, după șase ani de relație. Primele imagini de la eveniment.

 

După șase ani de relația, Adina Butar și celebtrul DJ Markus Schulz și-au unit destinele.

Cei doi artiști au avut parte de o nuntă de poveste în Ibiza, Spania, așa cum și-au dorit încă de când au devenit logodnici, la începutul anului 2018.

Adina și Markus s-au logodit în prima zi a anului 2018 într-un cadru de vis, în fața a zeci de mii de oameni.

Atunci, Markus a cerut-o de soție pe Adina, iar ulterior au început pregătirile.

Citeste si: De trei luni, avea dureri de piept și o tuse cumplită, însă medicii îi spuneau că are astm. Tânăra se simţea din ce în ce mai rău, aşa că a făcut și alte investigații. Ce a descoperit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am stabilit ca data nunţii noastre să fie 1 iunie, anul viitor, pentru că ne dorim să întâmpinăm vara ca soţ şi soţie. Ne-am dorit tare mult să avem o nuntă restrânsă, doar cu familiile şi cei apropiaţi, în Ibiza.

Încă nu m-am hotărât asupra rochiei, pentru că mai este timp, însă pe Markus l-aş vedea şi mi-aş dori să fie îmbrăcat tot în alb.

Suntem suflete pereche şi sincere, iar albul ne reprezintă pe amândoi. Am închiriat un întreg resort pentru patru zile, de vineri până duminică.

Nunta va fi sâmbăta, dar familia mea vine din România, aşa că trebuie să soseasca mult mai devreme, dar şi să petreacă alături de noi cât mai mult. Sunt foarte emoţionată şi abia aştept acest moment “, a declarat Adina Butar anul trecut, la scurt timp după ce s-a logodit.

Cei doi, felicitați de Armin Van Burren 

Cei doi au împărtășit experiența cu cei dragi lor pe rețelele de socializare, unde au postat cele mai frumoase fotografii de la nuntă.

DJ-ul Armin Van Burren şi cântăreaţa Emma Hewitt au ţinut să-i felicite personal pe noii căsătoriţi.

Adina Butar şi Markus Schulz formează un cuplu nu doar pe plan personal, ci şi profesional, cei doi având o casă de producţie, unde românca a preluat atribuţiile de management, dar şi de producţie video pentru artiştii Coldharbour Records.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Iulia Albu, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Eu și iubitul meu ne dorim...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies