S-au logodit, după nici doi ani de relație: „Ai inima mea...”

Jenna Dewan si logodnicul
Jenna Dewan si logodnicul

Vedeta tocmai a făcut anunțul.

La nici un an de la divorțul de Channing Tatum, Jenna Dewan iubește din nou, iar peste câteva săptămâni va deveni mamă pentru a doua oară.

Acrița din Step Up și Steve Kazee fac mai mult decât să aibă primul copil împreună anul acest. De asemenea, cei doi își vor planifica nunta.

Jenna Dewan a anunțat prin intermediul unei fotografii emoționante că începe un nou capitol din viața sa, după ce Kazee i-a oferit un inel superb de logodnă.

„O viață să iubesc și să cresc alături de tine...Ai inima mea”, a scris Jenna în dreptul imaginii, iar Kazee nu s-a lăsat mai prejos și a scris, la rândul său, un mesaj:

Jenna Dewan si logodnicul
Jenna Dewan si logodnicul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Când te vei trezi dimineața, îți voi săruta fața cu un zâmbet pe care nu l-a mai văzut nimeni până acum.

Atunci când te trezești dimineața, o să îți sărut ochii și îți voi spune că tu ești cea pe care am iubit-o în toți acești ani”, a scris Kazee emoționat.

Citeste si: Nuntă fastuoasă la Casa Regală! Regina a anunțat când va avea loc marele eveniment

Citeste si: Este însărcinată pentru prima dată, după ani întregi de încercări: „Amândoi am fost șocați”

Citeste si: Simona Halep a decis: când se logodește cu Toni Iuruc? Când face copii? Când se lasă de tenis? Românii vor plânge după ea EXCLUSIV

Jenna Dewan si logodnicul
Jenna Dewan si logodnicul

Jenna Dewan a fost căsătorită timp de 9 ani cu Channing Tatum, cu care are și o fetiță

Cei doi au început să se întâlnească în octombrie 2018. O sursă a spus pentru revista People că ei s-au întâlnit în secret timp de două luni, înainte ca Jenna Dewan și Channing Tatum să anunțe că se despart.

La începutul lunii februarie, Dewan și-a schimbat legal numele, după ce a chemat-o Jenna Dewan Tatum în timpul căsniciei, iar în luna noiembrie 2019 s-a încheiat și divorțul.

La rândul lui, Channing Tatum iubește din nou, iar de câteva luni se vede cu artista Jessie J.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nuntă fastuoasă la Casa Regală! Regina a anunțat când va avea loc marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies