„Să ai un salariu de 15.000 de euro durează ani și trebuie să dovedești multe. La sfârșitul lunii nu te întrebi din ce iei salariile.” Dorian Popa, despre lucrătorii la stat și cei cu afaceri private!

„Să ai un salariu de 15.000 de euro durează ani și trebuie să dovedești multe. La sfârșitul lunii nu te întrebi din ce iei salariile.”  Dorian Popa, despre lucrătorii la stat și cei cu afaceri private!
„Să ai un salariu de 15.000 de euro durează ani și trebuie să dovedești multe. La sfârșitul lunii nu te întrebi din ce iei salariile.” Dorian Popa, despre lucrătorii la stat și cei cu afaceri private!

Dorian Popa a vorbit despre cele două categorii de persoane, cei care lucrează la stat și cei care lucrează la privat.

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, mereu în lumina reflectoarelor, fiind prezent la diferite evenimente de televiziune sau private. Astfel, Dorian Popa a vorbit de diferența celor care lucrează la stat față de cei care au afaceri private.

„Dacă nu are bani să dea salariile sau dacă nu are bani să pună la copii pe masă, muncește.” Ce spune Dorian Popa despre angajați

Citește și: „M-a durut extrem de tare și încă mă doare. Am greșit exact ca un prost.” Dorian Popa, declarații neașteptate după despărțirea de Babs

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. „Ne gândim la un copil!”

Dorian Popa este de părere că pentru a ajunge să ai un salariu mare pe lună, trebuie să demonstrezi multe, iar ambele variante vin cu plusuri și minusuri. Un angajat la stat nu trebuie să se gândească la salariu, deoarece îl va primi oricum la final de lună, pe când la privat, afacerile nu ar putea să fie întotdeauna de succes. Dorian Popa și-a spus părerea sinceră despre cum sunt nevoiți oamenii să lucreze. 

“Dumnezeu îmi este martor. În momentul în care ești angajat, te lepezi de niște riscuri mari. Dar și probabilitatea de escalare e mai mică, procesul durează mai mult. Să ai un salariu de 15.000 de euro durează ani de zile și trebuie să dovedești multe lucruri, riscurile sunt puține. Față de business unde poți să câștigi 15.000 de euro pe lună, dar riscul e uriaș. La sfârșitul lunii, când ești angajat, nu te întrebi din ce iei salariile, îl primești, ba mai mult, ai și 21 de zile de concediu pe care ți-o alegi aproape când vrei tu.
Plus sărbătorile legale. Pe când, privatul care a ales să facă business, dacă nu are bani să dea salariile sau dacă nu are bani să pună la copii pe masă, muncește sau aleargă. Andra muncește?”,
a povestit Dorian Popa în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Ce salariu are Cori, angajata care îl promovează pe Dorian Popa

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unei emisiuni TV de acum ceva timp, Dorian Popa a fost întrebat despre salariul angajatei sale, Cori, cea care se ocupă de promovarea artistului.  „Salariul nu o să îl spun niciodată, e o chestie confidențială. Dar e un salariu generos și a crescut constant de-a lungul timpului.

Cred că a crescut de vreo cinci ori de când lucrăm. Iar cadourile și bonusurile sunt extrem de consistente pentru că, a se înțelege, Cori este un om extrem de dedicat job-ului ei. Și pe lângă faptul că este extrem de dedicată, este și extrem de profi.  Dar pe măsură ce anii au trecut și ea a început să aibă îndatoriri din ce în ce mai multe și să aibă un job cu acte în regulă, normal că am trecut pe varianta salariu concret, cu măriri constante, cu prime de sărbători.
Toți cei care lucrează cu mine primesc prime de sărbători. Dar fiecare primește prime în funcție de cât muncește și cât se implică. Fără nicio rușine. Și e normal că cele mai mari prime le va avea Cori și nu are de ce nimeni să mustăcească. Cori muncește 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, așa cum muncesc și eu”,
 a declarat Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Facem un RMN și vedem ce urmează.” Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies