Mircea Geoană a povestit despre momentele din copilărie și despre mâncărurile preferate.
Mircea Geoană, dincolo de funcția importantă pe care o deține și pentru care este cunoscut, este o persoană care își amintește cu drag de copilăria simplă și mâncărurile preferate de la acea vreme.
Care sunt mâncărurile preferate ale lui Mircea Geoană
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Mircea Geoană a povestit, în cadrul podcastului realizat de Mihai Bobonete, cum arătau zilele de naștere în copilărie, dar și care sunt mâncărurile preferate încă de atunci, de care își amintește cu drag
“Plăcinta mechedonească cu praz, ca să cucerești olteanul din mine. Ei o făceau, de obicei, cu spanac. Atunci, acela era ca un semn de deschidere către ginerică, gătea extraordinar mama-soacră. Mama făcea lucruri mai simple. Îmi făcea de fiecare dată de ziua mea, pe 14 iulie, un tort din pișcoturi, cu frișcă și caise din borcan. Erau însiropate. Eu făceam sport foarte mult, tenis baschet, și îmi aduc aminte că de ziua mea tăiam câteva porții mici, mici și împărțeam pe la prieteni și musafiri. Mai rămânea jumătate de tort, iar seara mă băgam efectiv cu capul în frigider și terminam tot tortul.Plăcintă machedonească cu praz și tort cu caise și frișcă, mâncat noaptea, astea sunt cele două.”, a povestit Mircea Geoană.
Mircea Geoană, despre părinții și copilărie
În cadrul unui alt podcast, Mircea Geoană a povestit, în urmă cu ceva timp, despre familia din care provine, cum arătau locurile din care sunt părinții și bunicii, ce profesie au aceștia și cum au ajuns ei să se cunoască. „Am crescut în București. Tata a plecat de la Craiova la Facultatea de Construcții din București.