„Să facem o despărțire din aceasta pentru că noi suntem 24/ 24 împreună de 7 ani de zile. Lumea ar trebui să aprecieze asta la noi!” Armin Nicoară a vorbit despre separarea de Claudia Puican

„Să facem o despărțire din aceasta pentru că noi suntem 24/ 24 împreună de 7 ani de zile. Lumea ar trebui să aprecieze asta la noi!” Armin Nicoară a vorbit despre separarea de Claudia Puican
„Să facem o despărțire din aceasta pentru că noi suntem 24/ 24 împreună de 7 ani de zile. Lumea ar trebui să aprecieze asta la noi!” Armin Nicoară a vorbit despre separarea de Claudia Puican

Relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican a fost frecvent pusă sub semnul întrebării, mai ales în contextul în care saxofonistul a venit cu unele remărci despre diverse femei din industria showbiz-ului.

După ce a vorbit frumos despre nașele sale, Armin Nicoară a primit numeroase critici de la internauți. Mulți dintre aceștia au considerat că nu are pic de respect pentru cea care îi este soție, dar din punctul lui de vedere nu există nimeni mai important decât Claudia Puican în viața lui.

Între Claudia Puican și Armin Nicoară s-a pus problema de despărțire. În cadrul emisiunii Bărbați vs.

Femei, artistul a dezvăluit totul.

Citește și: „Nu aveam nici doi lei să mănânc.” Ramona Olaru și-a deschis sufletul și a vorbit despre începuturile ei. Prin ce momente dificile a trecut asistenta TV

Armin Nicoară, aspru criticat pentru complementele pe care le-a făcut altor femei

Armin Nicoară a fost întotdeauna cunoscut pentru sinceritatea și asumarea sa, astfel că atunci când i-a plăcut o femeie, nu a ezitat să îi facă un compliment sau să își exprime aprecierea.

Însă, în urma acestor declarații, în special cele referitoare la nașa Georgiana Lobonț, el a fost supus unor critici dure.

„Eu tot timpul am fost catalogat prost și tot timpul am fost hateuit pe toate rețelele de socializare pentru că am spus tot timpul adevărul. Nu am încercat să fiu ca alți artiști și băieți și fete care vin în platou și se laudă că relația lor merge ca pe roate, că nu fac și nu se uită.

Dacă mie îmi place.. uite ce picioare frumoase are Bianca. Acum toți vor zice că nu mă uit la nevasta mea, dar eu îmi respect nevasta din cap până în picioare. Normal că o iubesc din tot sufletul, acasă îi ofer tot ce are nevoie, în studio îi fac piese. Sunt pentru ea ce să mai... dar îmi place, ce îmi place și lui Dumnezeu îi place", a explicat Armin Nicoară, la WOWnews.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Claudia Puican nu este o femeie geloasă

Armin Nicoară și Claudia Puican își dedică foarte mult timp unul altuia, însă recent au decis să ia o pauză și să cânte separat.

Cu toate că Armin Nicoară a apreciat și frumusețea altor femei și a declarat anumite lucruri în spațiul public, Claudia Puican nu a simțit nicio urmă de gelozie.

Aceasta știe foarte clar cine este bărbatul pe care îl iubește și este conștientă că nu ar putea să o înșele niciodată.

În plus, cei doi au preferat fie sinceri în ceea ce privește atracția față de alte persoane. Armin Nicoară consideră că este mai corect să îi spună soției sale tot ce crede, decât să se gândească la altă persoană cu soția lui în pat.

„Claudia știe ce are acasă și tocmai de aceea are încredere în mine(...) Cred că ar fi mai dureros să o mint. Să mă duc acasă și să stau cu gândul la alta", a dezvăluit el.

Cum au decis Armin Nicoară și Claudia Puican să se despartă

Aceștia au o legătură romantică puternică și o relație personală frumoasă, motiv pentru care au petrecut cea mai mare parte a timpului împreună în ultimii 7 ani.

Armin a dezvăluit că au fost aproape tot timpul împreună, chiar și 24 de ore pe zi, și din această cauză au început să ia în considerare posibilitatea unei separări.

Vedeta a admis că a avut o discuție cu fratele său pentru a schimba ordinea trupelor, astfel încât fiecare să aibă posibilitatea să participe la evenimente separate sau să cânte alături de parteneri de scenă diferiți. De exemplu, Petrică Nicoară a cântat anterior alături de Claudia Puican, în timp ce Armin a avut colaborări cu Stana Stepănescu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Eu chiar vorbisem cu Claudia să ne mai și despărțim. Să facem o despărțire din aceasta pentru că noi suntem 24/ 24 împreună de 7 ani de zile. Lumea ar trebui să aprecieze asta la noi, pentru că nu este ușor. Acasă împreună, la evenimente împreună, în vacanțe împreună. La despărțire ce se întâmplă... noi acasă avem mai multe formații Formația Armin Nicoară, Formația Petrică Nicoară și fratele meu este impresarul nostru. Ne-am gândit să mai creeze o formație cumva să mergem pe mai multe drumuri. Dacă de exemplu acu, eu fac o colaborare cu Stana, oamenii s-ar putea să vrea să vin cu Stana sau eu să merg cu ea la evenimentele ei. Atunci Claudia să poată să meargă cu ori cu tata în formație. Vă dați seama că atunci, cum ajung acasă se aprinde scânteia aia!", a dezvăluit Armin Nicoară, în exclusivitate la WOWnews.

Citește și: „Au spus că sunt o mizerie de om.” Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi, după ce colegii de breaslă i-au aruncat cuvinte dure

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Nu sunt superstițioasă.” Georgiana Lobonț a făcut declarații în legătură cu al treilea copil

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies