Sa inceapa aventurile verii cu noua colectie ECCO Sport!

Sa inceapa aventurile verii cu noua colectie ECCO Sport!
Sa inceapa aventurile verii cu noua colectie ECCO Sport!

Pentru vara 2014, brandul danez ECCO, lider global in inovatia incaltamintei, a pregatit o colectie sport dedicata persoanelor active, iubitoare de activitati fizice, drumetii si plimbari.

”Gratie expertizei noastre in ceea ce priveste tehnologia de injectare directa, noile functii ale incaltamintei ECCO sunt de cel mai inalt nivel si fac ca aceasta sa devina incaltamintea pe care oamenii isi doresc sa o poarte o vara intreaga”, declara Andrzej “Bartie” Bikowski, Lead Designer ECCO.

Tehnologiile valorificate in cadrul noii colectii ECCO Sport

INJECTAREA DIRECTA

Este o tehnnologie dezvoltata si imbunatatita in mod constant de catre ECCO, care permite pantofului sa fie flexibil si usor, cu forme extrem de anatomice.

Practic, un material elastic care absoarbe socurile este injectat intr-o matrita in forma de picior, procedeu care permite ca talpa sa fie direct legata de caramb, fara a se folosi lipici sau cusaturi. Rezulta astfel un pantof dotat cu functii ideale pentru performante outdoor- forma anatomica perfecta, flexibilitate maxima si absorbtie completa a socurilor.

TEHNOLOGIA BIOM®

Permitand piciorului sa-si urmeze imboldul de a se flexa natural, tehnologia BIOM elibereaza capacitatea intrinseca a corpului de a se misca liber, incurajand piciorul sa devina mai puternic cu fiecare pas pe care

il face.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

TEHNOLOGIA RECEPTOR®

Presupune o intreaga suita de tehnologii care favorizeaza performanta outdoor, permitand ca talpa piciorului sa se miste in mod natural.

GORE-TEX®

Acest material, 100% impermeabil, imbraca partea superioara a pantofului sau este intins peste materialele textile de inalta performanta din interiorul pantofului.

Astfel, incaltamintea ”respira”, este rezistenta in timp, impermeabila si pastreaza picioarele uscate si relaxate indiferent de efortul fizic depus.

HYDROMAX®

Este un tratament dezvoltat de ECCO ce permite ca pielea sa fie rezistenta la apa, impiedicand-o sa devina aspra in urma repetatelor umeziri si uscari si pastrand-o rezistenta, moale si aerisita.

PIELEA DE IAC, CREATA SPECIAL PENTRU AVENTURILE OUTDOOR

ECCO a fost printre primii producatori de incaltaminte care a folosit pielea de iac in confectionarea pantofilor.

Folosind piele de iac in loc de piele normala, ECCO creeaza incaltaminte care este pe cat de flexibila, pe atat de puternica, si care se muleaza perfect pe picior.

Noua colectie ECCO Sport 2014 pentru barbati si femei este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop 4 octombrie 2024. O zodie vede lucrurile cu mai multă maturitate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies