“Să-mi dai și banii ăia care au rămas.” Mara Bănică, țepuită de un muncitor care îi renova noua locuință

“Să-mi dai și banii ăia care au rămas.” Mara Bănică, țepuită de un muncitor care îi renova noua locuință
“Să-mi dai și banii ăia care au rămas.” Mara Bănică, țepuită de un muncitor care îi renova noua locuință

Mara Bănică a făcut o serie de dezvăluiri despre situația neplăcută de care a avut parte, din cauza unui muncitor. Iată despre ce este vorba!

Mara Bănică se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și cunoscute jurnaliste de la noi din țară. Vedeta a reușit să se facă rapid plăcută de către oameni, datorită sincerității de care a dat dovadă întotdeauna, nefiindu-i teamă să discute liber despre orice subiect. Recent, Mara Bănică a povestit cum a fost țepuită de un muncitor pe care îl angajase să îi renoveze noua sa casă.

Citește și: Cum s-a afișat Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare, alături de nepoțelul său și Theo Rose

Mara Bănică, țepuită de un muncitor care îi renova noua locuință[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mara Bănică, declarații despre experiența neplăcută cu un muncitor

După ce a reușit să strângă destui bani pentru a-și cumpăra o casă  mult mai mare, cât să îi asigure confortul de care are nevoie jurnalista și familia sa, aceasta a luat decizia de a

angaja pe cineva care să o ajute cu procesul de renovare. Din nefericire, jurnalista s-a lovit de o mare dezamăgire. Din spusele acesteia, muncitorul nu doar că nu și-a făcut treaba pentru care a fost angajat, dar a și plecat cu diverse scule, și cu o sumă uriașă de bani, mai exact 1.600 de lei.

„Îți spun pe ce am cheltuit banii.

Eu am proiecte și ne-am cumpărat o casă mai mare, ne-am înmulțit acum și am o casă mai mare. Îi salut pe muncitorii de la mine, au turnat șapa sâmbătă. Deci, din bănuții ăia (n. red câștigați din emisiune) am pus unele lucruri în case și asta dacă vrei să vorbim despre renovare, e al treilea apartament pe care îl fac de la cărămidă. Am schimbat echipa de muncitori acum, că am fost foarte nemulțumită de fostul muncitor.
Tomiță, nici să nu te văd, ca să zic așa. A fugit cu sculele, am niște aventuri...Se zice că zugravii, lăutarii, ospătarii și mecanicii auto trebuie să-i alegi cu mare dibăcie în viață. Tomiță a plecat cu sculele, că nu s-a înțeles cu ăla de la uși. Să-mi dai și banii ăia care au rămas, nu mult, dar 1.600 de lei, dar i-aș vrea, nu mi-ar prinde rău. Așa sunt unii dintre ei”
,
a povestit Mara Bănică, într-o emisiune TV.

Citește și: Bia Khalifa și Fulgy au ajuns la audieri! Ce acuzații i s-au adus fiului Clejanilor, după ce anchetatorii au emis ordin de protecție pe numele său

Mara Bănică, țepuită de un muncitor care îi renova noua locuință[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Bia Khalifa și Fulgy au ajuns la audieri! Ce acuzații i s-au adus fiului Clejanilor, după ce anchetatorii au emis ordin de protecție pe numele său

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies