„Să ne trăiești cu numele Maria Isabela!” Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit-o pe micuța Isabela. Cei doi au fost alături de micuța lor de ziua ei de nume

„Să ne trăiești cu numele Maria Isabela!” Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit-o pe micuța Isabela. Cei doi au fost alături de micuța lor de ziua ei de nume
„Să ne trăiești cu numele Maria Isabela!” Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit-o pe micuța Isabela. Cei doi au fost alături de micuța lor de ziua ei de nume

După separarea lor definitivă de acum câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei au continuat să comunice și să se întâlnească, având în vedere bunăstarea fiicei lor comune, Isabela Maria.

Pe platformele de socializare, Oana Roman a distribuit un clip video în care a capturat surpriza specială pe care Isabela a experimentat-o recent. Într-un gest dedicat fiicei lor, vedeta s-a reunit cu fostul soț, pentru a sărbători împreună ziua de nume a micuței.

Cu ocazia zilei de nume a fetiței de 9 ani, părinții au pregătit o surpriză emoționantă pentru ea.

Citește și: "Am avut gardă de corp întotdeauna" Prin ce au fost nevoite să treacă fiicele lui Vadim Tudor, ani la rând. Greutatea numelui a apăsat pe umerii lor, încă din copilărie: "Am suferit mult, a primit și amenințări în legătură cu noi"

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit-o pe micuța Isabela

În timpul unei adunări, micuța Isabela Maria a trăit o surpriză plăcută când toți cei prezenți au pornit într-un cântec de "La mulți ani", însoțit de un tort special pregătit pentru ea.

Marius Elisei, tatăl ei, s-a apropiat de Isabela și a îmbrățișat-o, în timp ce Oana Roman a înregistrat momentul cu bucurie.

Imaginile emoționante au fost distribuite de vedetă, ilustrând fericirea trăită de Isabela în această zi deosebită.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Să ne trăiești cu numele Maria Isabela”, a scris Oana Roman pe InstaStory, alături de filmulețul înduioșător.

Ce spunea Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei, în urmă cu câteva luni

Cu ceva timp în urmă, Oana Roman relata că ea și Marius Elisei au menținut contactul după separare. Vedeta dezvăluia că discută frecvent cu fostul ei soț și că acesta îi face vizite acasă, însă exclusiv pentru a petrece timp alături de fiica lor, Isabela.

„Cu Marius e ok, vine acasă la Isa, ne vedem, e ok, Slavă Domnului.

Asta nu știu (n.r. dacă se vor împăca) vom vedea, eu habar n-am, întotdeauna las lucrurile așa cum vrea Dumnezeu”,    spunea Oana Roman, pentru  Spynews.ro, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Marius Elisei, de urgență la spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă fostul soț al Oanei Roman

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Mă duc la spital să duc actele mamei” Oana Roman, de urgență la spital, după ce a primit ultimele vești legate de starea de sănătate a mamei sale! Cum se simte Mioara Roman?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies