Află din rândurile următoare care este rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea, pregătită de Tavi Clonda.
Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă din viața sa, confruntându-se cu probleme de sănătate. Cu toate acestea, vedeta nu își neglijează familia nici măcar în această perioadă dificilă, ci se ocupă cu atenție de treburile casnice. Prezentatoarea TV l-a coordonat pe soțul său în bucătărie pentru a pregăti o ciorbă de fasole cu afumătură.
„ Dragilor, să nu credeți că dacă stau acasă și sunt în convalescență, pentru că încă am probleme de sănătate, stau de pomană. Mi-a zis soțul că ar merge o ciorbă și fasole și i-am spus că îi fac ciorbă de fasole dacă va fi cu mâinile lui, pentru că altfel nu pot. Obosesc repede și pot doar să coordonez .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- fasole;
- afumătură;
- ceapă;
- morcovi;
- păstârnac;
- ardei roșu;
- țelină;
- o cutie de sos de roșii
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ A pus de aseară fasolea la înmuiat și asta este deja a treia apă în care am prefiert fasolea. A opărit, de asemenea, afumătura și după aceea am pus-o la fiert și aici o să facem toată ciorba. Punem fasolea la fiert peste legume. A curățat și niște legume. Am aici ceapă, morcov, păstârnac, ardei roșu și țelină. Le punem pe toate la ciorbică. După 40 de minute după ce au fiert legumele, punem și roșiile. La sfârșit am dat și gust mâncării pentru că am asezonat cu sare. O să punem și piper. Eu pun și un strop de oțet în ciorbă. Ca totul să fie bine, la sfârșit o să pun tarhon. Oprim aragazul și abia după aceea punem și tarhonul. Amestecăm și lăsăm puțin să se infuzeze pentru gust și miros. Hai să și gustăm să vedem cum a ieșit. Excelentă e! ”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.