”Să știi că amândoi vreți să trageți la aceeași căruță, asta este cel mai important.” Cum reușesc Cornelia și Lupu Rednic să își gestioneze certurile care apar în căsnicie

”Să știi că amândoi vreți să trageți la aceeași căruță, asta este cel mai important.” Cum reușesc Cornelia și Lupu Rednic să își gestioneze certurile care apar în căsnicie
”Să știi că amândoi vreți să trageți la aceeași căruță, asta este cel mai important.” Cum reușesc Cornelia și Lupu Rednic să își gestioneze certurile care apar în căsnicie

Cornelia și Lupu Rednic au discutat întotdeauna deschis despre secretul din spatele mariajului lor. Iată ce a declarat artista!

Cornelia și Lupu Rednic se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc, fiind împreună de trei decenii. Vedetele au făcut cunoștință pe vremea când artista avea vârsta de 16 ani, iar Lupu 23, astfel că, din acel moment au fost de nedespărțit și, totodată, după opt luni de relație au hotărât să facă marele pas. În urmă cu puțin timp, artiștii au recunoscut că au avut parte de numeroase clipe tensionate în viața amoroasă, însă întotdeauna au știut cum să treacă peste.

Cum își gestionează Cornelia și Lupu Rednic momentele tensionate

Cornelia Rednic a menționat faptul că cel mai de preț lucru într-un mariaj este respectul, puterea de a ierta și dorința de a trece peste momentele dificile alături de persoana iubită. De asemenea, cântăreața a susținut faptul că ego-ul mult prea mare și dorința de a avea mereu dreptate nu au ce căuta într-o relație armonioasă.

Astfel, dacă ambii parteneri vor să evolueze împreună într-un mod cât mai sănătos, trebuie să se sprijine și să se înțeleagă reciproc în momentele grele. Din spusele artistei, o căsnicie se aseamănă cu o școală de viață, pentru că te învață multe lucruri.

„Uneori e ușor, alteori e greu. Cheia este respectul, cât ești tu de dispus să îl înțelegi și tolerezi pe celălalt, pentru că vrem, nu vrem, suntem foarte diferiți cu toții și nu trebuie să avem tot timpul dreptate, un cuvânt.

Ego-ul foarte mare nu își are locul într-un cuplu, nici într-o relație de prietenie nu își are locul. E important să știi să ierți, să îți dorești să fii acolo, pentru că e foarte simplu să nu fii și e foarte greu să fii. Nu e ușor. O căsnicie e ca o școală de viață, pentru că te învață multe lucruri, treci prin foarte multe. Dacă vrei să faci ceva și pleci de jos, cum am plecat noi, nu am avut moșteniri, nu suntem din oameni săraci, dar nu am fost nici de bogați și atunci a trebuit să muncim pentru
tot ce am făcut. Când muncești, asta presupune nervi, foarte multă oboseală, să îi treci celuilalt cu vederea poate o zi proastă, dar să știi că amândoi vreți să trageți la aceeași căruță, asta este cel mai important. Îți asumi o responsabilitate”
, a declarat cântăreața, potrivit Viva.

Citește și: Cine este Lupu Rednic. “Este singura rețetă și nu e un secret!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cum reușesc Cornelia și Lupu Rednic să își gestioneze certurile care apar în căsnicie[Sursa foto: Facebook]

Cum s-au descurcat Cornelia și Lupu Rednic după ce au făcut marele pas

Cei doi s-au cunoscut în adolescență și a fost dragoste la prima vedere, atunci când Lupu Rednic era de profesie bucătar ospătar, alături de mama artistei. Astfel, la doar opt luni de relație, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cornelia Rednic a mărturisit că atunci când era singură la părinți nu avea lipsuri însă, după ce s-a măritat a urmat o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar.

,,Eu am fost singură la părinți și în copilărie mie nu mi-a lipsit nimic. Nu eram foarte bogați, dar eram din clasa de mijloc, niște oameni bine. Nu mi-a lipsit nimic. Așa că eu nu știu vreodată în viața mea să-mi fi dorit vreun lucru și să nu îl am. O singură dată, după ce ne-am căsătorit, la câțiva ani de zile. Ne era destul de greu financiar”,

a declarat vedeta, conform Viva.

Citește și: „Îți asumi o responsabilitate.” Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Cum reușesc Cornelia și Lupu Rednic să își gestioneze certurile care apar în căsnicie[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, artista își dorea în tinerețe o blană, care credea că o va face fericită. Însă, după ce și-a cumpărat-o, Cornelia Rednic a realizat că, de fapt, cele mai de preț sunt persoanele din jurul său.

,,Bineînțeles că mi-am luat acea blană și, după ce am luat-o, am constatat că nici nu sunt atât de fericită cu blana aceea. Așa că m-am învățat minte. Lucrurile pentru mine nu valorează. Pentru mine valorează oamenii. Și dacă am oameni care mă iubesc și pe care eu îi iubesc este totul pentru mine”, a mai adăugat aceasta.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Îți asumi o responsabilitate.” Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies