Află din rândurile următoare care este rețeta de tort din foi de napolitană.
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt fericiții părinți ai Petrei. Fiica lor, în vârstă de 6 ani, este adesea prezentă în videoclipurile mamei sale pe care le postează în mediul online.
Micuța Petra a preparat chiar ea acest desert, iar procesul a fost unul extrem de simplu. Mai mult decât atât, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Să știți că eu ador acest tort.
Rețeta de tort din foi de napolitană
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: Rețeta de brioșe dietetice a Cristinei Șișcanu! Vedeta a împărtășit secretele nutriționistului
Ingrediente:
- foi de napolitană;
- 250 de grame de nuci;
- 3 cutii de lapte condensat.
Mod de preparare:
Fiica Cristinei Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Să începem cu prima foaie de napolitană. Punem pe toate colțurile și pe mijloc. Trebuie să fim generoși cu crema, adică să punem multă, să nu fim zgârciți. Punem a doua foaie și batem ușor ca să nu se rupă .”, a explicat Petra.
Ulterior, repetăm procesul până când terminăm toate foile de napolitană. După ce am terminat, punem tortul la frigider pentru câteva ore și așteptăm să se întărească.
„ Să vă dau și un pont: puneți deasupra o farfurie și după aceea o greutate. Orice greutate vreți voi. După aceea, lăsați la frigider și o să iasă un tort minunat .”, a mai spus fiica Cristinei Șișcanu pe Facebook.