„Să vă rugați pentru el” Viorel Lis are probleme grave de sănătate. Ce a declarat Oana Lis

oana si viorel lis
Oana Lis și Viorel Lis

Până la vârsta de 78 de ani, Viorel Lis a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. În cursul zilei de astăzi, soția a transmis vești proaste legate de starea în care se află fostul primar al Bucureștiului.

Oana este internată alături de soțul ei, într-un centru specializat.

Viorel Lis trece prin momente dificile

viorel lis bolnav
Cu ce probleme se confruntă Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei: „Mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”

Fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

În ultima perioadă, părea că Viorel s-a stabilizat și că starea lui de sănătate se îmbunătățește. Cu toate acestea, bărbatul a ajuns din nou la spital, alături de soția lui, care îl ajută. Lis este internat într-o unitate spitalicească de recuperare, deoarece starea lui s-a deteriorat în doar o săptămână. Astăzi, Oana Lis a anunțat, pe rețelele de socializare, că Viorel nu este deloc într-o formă bună. Vedeta a decis că trebuie să îi fie alături partenerului ei de viață.
De aceea, s-a internat alături de soțul ei, pentru a îi fi aproape.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Viața nu e lapte și miere...” Ce a mărturisit Oana Lis

Oana lis
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Lis regretă că nu a reușit să devină mamă până acum: „Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată”

În cursul acestei zile, vedeta a postat un mesaj trist, în mediul online. Oana a transmis că Viorel nu se mai poate mișca, starea lui de sănătate fiind foarte agravată. Mai mult, soția lui Viorel le-a cerut urmăritorilor săi să se roage pentru Lis, ceea ce înseamnă că situația este destul de dificilă.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!...În realitate lucrurile ni-i se întâmplă și cu bune și cu mai puțin bune...așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într- un spital de recuperare cu Viorel că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze si sa nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am și eu durerile mele de tratat.....Voiam

să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea...aveți energie bună în suflet...și cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat...eu sper într-o ameliorare pentru că calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a scris Oana Lis.

Cei doi sunt împreună din 1998, dar s-au căsătorit în anul 2009. Oana este a treia soție a lui Viorel Lis. Oana și Viorel formează un cuplu atipic, între ei fiind o diferență de vârstă de 35 de ani. Cu toate acestea, vârsta nu a stat în calea fericirii lor.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Eliza Natanticu, despre greutățile cu care s-a confruntat încă din copilărie: „Am rămas fără tată când aveam un an, pentru că el m-a părăsit.”

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies