„Să vedeți cum arată ei!” Cătălin Scărlătescu, cu ochiul bandajat, pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu iubitul Doinei Teodoru?

„Să vedeți cum arată ei!” Cătălin Scărlătescu, cu ochiul bandajat, pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu iubitul Doinei Teodoru?
„Să vedeți cum arată ei!” Cătălin Scărlătescu, cu ochiul bandajat, pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu iubitul Doinei Teodoru?

Cătălin Scărlătescu și-a îngrijorat fanii atunci când s-a afișat cu ochiul bandajat pe patul de spital.

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 51 de ani, este foarte activ în mediul online, acolo unde ține legătura cu urmăritorii săi, care de asemenea sunt în număr foarte mare.

Deși adesea postează imagini cu activitățile sale culinare sau din vacanțele exotice alături de iubita sa, Doina Teodoru, de data aceasta, cunoscutul chef a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care i-a îngrijorat pe fanii săi.

Cătălin Scărlătescu a ajuns pe patul de spital

Citește și: „Acum nu prea mai am curaj. Știu că se uită cu un ochi critic!” Cătălin Scărlătescu, un adevărat critic pentru Doina Teodoru! Actrița, dezvăluiri neștiute despre relația lor

Cătălin Scărlătescu, cu ochiul bandajat, pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu iubitul Doinei Teodoru?
Imaginea postată de Cătălin Scărlătescu în mediul online [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ne vedem atât de rar. Noi nu prea stăm pe acasă. Visez la weekend-uri!” Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, din ce în ce mai puțin timp împreună! Ce se întâmplă în relația celor doi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu puțin timp, Cătălin Scărlătescu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare pe patul de spital. Celebrul chef are chiar și un ochi bandajat, dar și o branulă în mână, semn că situația este una destul de gravă.

Cu toate acestea, chiar dacă se află într-o perioadă dificilă, iubitul Doinei Teodoru nu a renunțat la umorul său caracteristic, atașând imaginii o descriere care a stârnit numeroase hohote de râs.

„Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei!”, a scris, în mod ironic, cel mai probabil, Cătălin Scărlătescu, pe Instagram.

Chef Florin Dumitrescu, prima reacție după ce prietenul său s-a afișat pe patul de spital

Cătălin Scărlătescu, cu ochiul bandajat, pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu iubitul Doinei Teodoru?
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu [Sursa foto: Instagram]

Deși nu se știe concret ce s-a întâmplat cu starea de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu, gluma sa a fost gustată atât de internauți, care pe lângă mesajele în care îi transmiteau însănătoșire grabnică, au adăugat și alte comentarii referitoare la modul ironic de a

trata situația, cât și de colegul său de breaslă, Florin Dumitrescu.

Acesta, la rândul său, a făcut aluzie la ochiul bandajat al lui Cătălin Scărlătescu, insinuând că a avut loc o altercație între iubitul Doinei Teodoru și colegul lor, chef Sorin Bontea.

„Ne-am contrazis că bucătăria nu e artă. A înnebunit Sorin Bontea și după aia, puteți vedea.”, a fostul mesajul lui Florin Dumitrescu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Era să facă pușcărie din această cauză. A scăpat basma curată!” Dragoș Dolănescu, mărturisiri neașteptate despre sumele impresionante de bani pe care Ion Dolănescu le deținea!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies