„Să vină asistenta și poliția.” Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară

„Să vină asistenta și poliția.” Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară
„Să vină asistenta și poliția.” Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară

Jador este foarte pasionat de muzică și pune foarte mult suflet în tot ceea ce face. În unele momente, din prea multă pasiune pot apărea mici accidente inevitabile, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp.

De la primele ore ale dimineții, Jador le-a povestit celor care îl urmăresc și îl susțin că în urmă cu o seară a avut parte de o adevărată peripeție, după ce a băut mai mult alcool de la prea multă fericire.

Citește și: „Am acumulat-o într-un an de zile.” Jador a rămas fără o sumă uriașă, după ce a fost furat

Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară

Jador este destul de activ pe rețelele de socializare, iar de multe ori face glume pe seama lui, chiar dacă a pățit ceva grav sau mai puțin grav. El le povestește celor care îl urmăresc lucrurile bune, dar și pe cele rele.

Cu puțin timp în urmă, artistul le-a arătat tuturor ce se poate întâmpla atunci când este cu adevărat fericit și mulțumit de realizările sale pe plan muzical.

Jador, de la fericire la extaz

Artistul a împărtășit cu fanii săi ce a pățit, atunci când se afla la studio, după ce a început să plângă de bucurie, datorită noii lui piese, care l-a emoționat de-a dreptul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jador a fost foarte fericit și mândru și a simțit nevoia să își înece fericirea în alcool, iar pentru că a băut mai mult decât trebuia, acesta a avut un mic accident. Cântărețul s-a tăiat la mână și le-a spus fanilor că este vorba despre o tăietură destul de serioasă.

„M-am trezit și eu ca un normal la 06:00. Aseară am făcut o piesă și uite cât de șmecher mi-a ieșit piesa că m-am îmbătat și m-am tăiat la deget și m-am tăiat destul de rău.

Să vină asistența și poliția de la București”, a spus, în spirit de glumă, Jador pe rețelele de socializare.

Citește și: „Mergem înainte, pe verde.” Ce autoturism conduce Culiță Sterp, după ce bolidul său a fost avariat

 Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară
Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară[Sursa foto: Instagram]

Jador, pasionat de muzică

Înainte de accident, artistul le-a povestit celor care îl urmăresc ce înseamnă muzica pentru el.

Jador pune cele mai intense și sincere emoții în melodiile pe care le lansează și speră că toți cei care îi ascultă piesele simt acest lucru.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Așa e fața mea când îmi place o piesă, plângem, uite ce piesă mi-a făcut nebunu. Am plâns, plângem pentru că ne placem ceea ce facem, nu fals. Muzica, inima mea. Singura care poate să completeze soție și copii, și familie și orice”, a spus Jador pe Instagram.

 Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară
Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Am acumulat-o într-un an de zile.” Jador a rămas fără o sumă uriașă, după ce a fost furat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies