„Să vină și un bebe.” Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie

„Să vină și un bebe.” Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie
„Să vină și un bebe.” Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit la doar câteva luni, după ce a început relația cu Marian Corcheș. Chiar dacă unele persoane au fost de părere că cei doi au făcut acest pas mult prea devreme, artista le demonstrează în fiecare zi că este în culmea fericirii în noua ei căsnicie.

Vedeta nu publică fotografii pe rețelele de socializare alături de soțul său, iar acest lucru ridică semne de întrebare pentru unii internauți. Iată ce a spus artista, atunci când a fost întrebată de ce nu postează mai des imagini cu cel pe care îl iubește.

Citește și: Carmen de la Sălciua pregătește oare vestea cea mare?

Carmen de la Sălciua, despre relația sa cu Marian Corcheș

În urmă cu puțin timp, Carmen de la Sălciua a făcut pe rețelele de socializare o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii au avut ocazia să afle unele curiozități pe care le aveau despre artistă.

Carmen de la Sălciua a primit foarte multe felicitări și a fost întrebată și care este motivul pentru care nu publică fotografii pe rețelele de socializare cu partenerul său de viață.

Vedeta preferă să își trăiască povestea de dragoste în privat, mai ales că cei doi sunt într-o perioadă foarte bună a vieții lor și își doresc să aducă pe lume un copil. Ea se simte cu adevărat norocoasă pentru că are alături ujn bărbat care își dorește o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Ea își dorește foarte mult să devină mămică alături de alesul inimii sale, așa că fanii celor doi au înțeles că nu este decât o chestiune de timp până ce vor primi vestea cea mare.

Citește și: Carmen de la Sălciua, declarații despre o eventuală sarcină. „Voi face doar botezul”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie
Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie[Sursa foto: Instagram]

Ce răspuns a oferit Carmen de la Sălciua

Un internaut a întrebat-o pe artistă dacă mai este împreună cu Marian, iar ea a răspuns că își trăiesc povestea de dragoste în liniște.

„De ce nu mai postezi cu Marian? Mai sunteți împreună?”, a fost întrebată Carmen de la Sălciua.

„Noi ne trăim povestea și iubirea în liniște! Nu îmi place expunerea vieții personale foarte mult și, din fericire, nici lui! Așa că... suntem bine, căsătoriți... și dacă Dumnezeu ajută să vină și un bebe... ar fi minunat!”, a spus Carmen de la Sălciua în mediul online.

Vedeta nu este încă însărcinată

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Nu este adevărat că sunt însărcinată.

Dacă aș fi cu mândrie aș zice acest lucru. Eu am o legătură apropiată cu fanii mei așa că, atunci când am un anunț important, scriu pe pagina mea de Facebook. Este adevărat că ne dorim un copil chiar și în momentul acesta. Mai ales că, de când Marian a fost pe Muntele Athos, totul s-a schimbat între noi.

Totul a ajuns să fie pe un făgaș normal.

De o săptămână a venit Marian de la Muntele Athos și simțim multă liniște. Simțim cum sufletul s-a umplut cu ceva. Este un sentiment foarte plăcut de care noi aveam nevoie.

El a mai fost la Muntele Athos. Nu trebuie să ajungi acolo, să te rogi, doar când ai probleme. Sunt persoane care merg și de 15 ori acolo.”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Click!.

Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie
Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Dumnezeu își dorește asta pentru mine.” Carmen de la Sălciua, despre sarcină. Ce a declarat artista, în urma speculațiilor de pe rețelele de socializare



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Pentru unii călugări, îmbrăţişările prelungi sunt încurajate.” Călugăr, surprins sărutând pe obraz o enoriașă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies