“Să vrei să-ți iei tatăl în brate și să nu poți.” Ce a postat Lino Golden despre pierderea tatălui său, pe rețelele de socializare

“Să vrei să-ți iei tatăl în brate și să nu poți.” Ce a postat Lino Golden despre pierderea tatălui său, pe rețelele de socializare
“Să vrei să-ți iei tatăl în brate și să nu poți.” Ce a postat Lino Golden despre pierderea tatălui său, pe rețelele de socializare

Lino Golden a lăsat un mesaj și un tablou pe rețelele de socializare, în care își exprima regretul față de tatăl său.

Lino Golden a lăsat un mesaj emoționant cu privire la tatăl său. Răscolit de amintiri, artistul a postat un tablou mai vechi cu el.

“Sunați-vă părinții.” Lino Golden, mesaj emoționant despre tatăl său

Citește și: Cine este Delia, logodnica lui Lino Golden. "Din prima zi în care te-am cunoscut am știut că ești special.”

Tatăl lui Lino Golden
Tatăl lui Lino Golden[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Lino Golden. „Sunt un nemulțumit în sensul în care muncesc să fiu mai bun”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Lino Golden, îndrăgitul și cunoscutul artist din țara noastră, trece prin momente emoționate, după ce un tablou mai vechi cu tatăl său i-a răscolit amintiri.

Tânărul a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare, alături de poza veche, prin care își exprima regretul că nu își mai poate lua în brațe părintele.

“Cel mai dureros lucru, să vrei să-ți iei tatal în brate și să nu poți. RIP. Sunați-vă părinții, petreceți timp cât îi aveți lângă voi, că după o să regretați.”, a fost mesajul postat de Lino Golden pe rețelele de socializare.

De ce tatăl artistului s-a stins din viață

Din spusele artistului, tatăl lui se lupta cu peritonita, iar în urma intervenției a apărut o complicație și creierul acestuia a fost afectat. Ulterior, bărbatul și-a pierdut memoria, slăbind și având stări de rău.

”El avea peritonită și nu a vrut să se ducă la spital deloc până i s-a făcut rău, a mers la spital, l-au operat.

Ceva la operație n-a fost ok și i-a afectat creierul, i-a fost afectat capul de un sindrom. Nu mai știa, nu mai recunoștea, rămsese cu creierul undeva în anii 80' avea amintiri doar de acolo, a slăbit. Eu pentru că eram așa mic muream în mine, nu puteam să-l văd așa, nu puteam să accept. Mi-a fost foarte greu, e greu să-ți vezi părintele așa. De multe ori mă feream să stau prea mult cu el, uneori o luam razna, aveam gânduri din alea proaste, era greu să-ți vezi așa părintele, că nu-și amintește de tine.
Trebuia să-l mint ca pe un copil...(...)
Într-o seară i s-a făcut rău și se presupunea că are pneumonie, l-au dus la spital, era ok, am vorbit cu el și după m-a sunat un prieten. Eram în living la Alex și la Antonia, vorbeam eram toți acolo, și am căzut din picioare, am început să țip. A fost foarte greu și cel mai greu mi se pare să-ți înmormântezi părinții.
, a spus Lino Golden pe YouTube.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Lino Golden

Lino Golden și Delia
Lino Golden și Delia[Sursa foto: Instagram]

Lino Golden, pe numele său real, Radu Cârstea, este un tânăr care a cunoscut gustul succesul încă de la vârsta la care alții nici nu visau. Născut în Brașov, Lino a cochetat cu muzica încă de la vârsta de 6 ani, când a descoperit violoncelul. Ulterior a urmat lecții de pian și a compus prima sa piesă hip hop la 13 ani.

Niciodată nu am fost mulțumit de faza în care eram. Mereu am vrut mai mult. Sunt un nemulțumit în sensul în care muncesc să fiu mai bun .”, a declarat Lino Golden despre el în cadrul unei emisiuni, acum ceva timp. Lino Golden are o relație cu Delia, în vârstă de 26 de ani, îndrăgită și apreciată de publicul online. Logodnica cântărețului este o fire discretă, astfel că preferă să nu-și expună prea mult viața privată, spre deosebire de Lino Golden, care întotdeauna și-a expus atât momentele plăcute, cât și cele mai puțin plăcute în mediul online. „Da, ea este aleasa. Ea e cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o și nu cred că mai există nici o femeie ca ea, pentru mine. Sută la sută o să se întâmple multe chestii de viitor în acest cuplu”, spunea Lino Golden, în cadrul unei emisiuni, în urmă cu câteva luni.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită! Când vrea să se însoare: „Orice e posibil! E un lucru pe care mi-l doresc în viața asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies