Safiye, condamnată la singuratate

Safiye, condamnată la singuratate
Safiye, condamnată la singuratate

În această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Safiye se va afla în fața unei noi încercări dramatice.

   Deși a încurajat relația care se conturează între Naci și sora sa, Safiye, Han va avea o reacție vehementă atunci când află că acesta este grav bolnav. Han este de părere că sora sa va suferi enorm dacă îl va pierde, din nou, pe bărbatul iubit și îi cere acestuia să renunțe a se mai vedea cu Safiye.

Pe de altă parte, cu toate că își dorește, după mulți ani, să trăiască o viață normală, datorită reîntoarcerii, în viața sa, a lui Naci,  Safiye va avea parte, din nou, de noi drame.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bucuroasă că a urmează a se întâlni cu Naci, Safiye așteaptă cu nerăbdare momentul revederii cu bărbatul iubit însă un eveniment tragit schimbă cursul evenimentelor.

Ce se va întâmpla atunci când Safiye și Naci urmează a se întâlni, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Petre Roman, invitat special în ediția de sâmbătă a game show-ului "Tu urmezi!", de la Kanal D

Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei

Mirela Vaida îi ia locul Simonei Gherghe în emisiune! Ce se întâmplă între cele două?!

Soția "Polițistului în fustă" a luat decizia de a divorța. Reacția vehementă a bărbatului: "Dumneaei nu a agreat această schimbare a mea din bărbat în femeie"

Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante despre Ronald Gavril

Nașa foștilor soți Bordea, răspuns dur pentru soții Bucălae, după ce au criticat-o pe Livia Eftimie: „Nu vă știu pe vreunul să fi mers cu ei acasă. Să știți cu adevărat viața din spatele cortinei”

VIDEO I-a spus pas Alexandrei, iar acum șochează cu mărturisirea făcută. Patrick, dezvăluire neașteptată în fața lui Robi despre Teodora: „Nu mai da de interpretat”


Cookies