2021 NOIEMBRIE: Horoscop SĂGETĂTOR. Nativii SĂGETĂTORI trebuie să evite proiectele solicitante

Horoscop SĂGETĂTOR Noiemebrie 2021
2021 NOIEMBRIE: Horoscop SĂGETĂTOR. Nativii SĂGETĂTORI trebuie să evite proiectele solicitante

Descoperă ce îți rezervă astrele în luna noiembrie dacă ești născut sub semnul Săgetătorului.

Horoscop Săgetător noiembrie 2021. Dragoste.

În luna noiembrie, Marte, guvernatorul casei V a Săgetătorului (iubirea) se află în casa XII, ceea ce se traduce prin faptul că acești nativi vor fi din ce în ce mai rezervați în relațiile amoroase.

Săgetătorii nu simt nevoia să-și exteriorizeze sentimentele și pot chiar să respingă persoanele care sunt foarte atrase de ele.

Unii Săgetători pot fi implicați în relații secrete sau se simt confortabil dacă își țin partenerul departe de ochii prietenilor.

Mercur, guvernatorul casei căsătoriei, tranzitează casa XII în perioada 6-24 noiembrie 2021. Din acest motiv, vor ieși la iveală secrete referitoare la viața de cuplu.

Citeste si: 28 OCTOMBRIE 2021: Horoscop JOI. O zodie are mari șanse să primească un bonus!

În acest sens, este necesară clarificarea relațiilor Săgetătorilor cu partenerii lor de viață și rezolvarea eventualelor neînțelegeri.

Spre sfârșitul lunii, mai precis în ultima săptămână, relațiile și comunicarea cu partenerii se îmbunătățesc semnificativ.

Soarele intră în zodia Săgetătorului în ziua de 22 noiembrie, iar Mercur pe 24 noiembrie, de ceea nativii Săgetători vor ține cont de dorințele persoanei iubite și vor ajunge la un consens.

La sfârșitul lunii, în perioada 28-30 noiembrie, Săgetătorii ar putea deveni mai egoiști, fiind recomandat să acorde mai multă atenție intereselor de cuplu și să lase în plan secundar interesele personale.

Horoscop SĂGETĂTOR Noiemebrie 2021 dragoste

Citeste si: CITEȘTE: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

Horoscop Săgetător noiembrie 2021. Bani

În cea de-a doua parte a lunii noiembrie, nativii Săgetători vor avea succes pe plan profesional, se întrevăd mari surprize. Aceștia vor pune la punct noi proiecte de succes, care se vor reflecta și în sumele pe care le vor câștiga.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Săgetatorii au în plan să economisească bani, însă până la sfârșitul anului vor interveni multe cheltuieli neprevăzute.

Spre sfârșitul acestui an, se recomandă întocmirea unui buget de venituri și cheltuieli, astfel încât să nu rămână datorii neachitate sau împrumuturi restante pentru anul viitor.

Citeste si: FECIOARĂ: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii zodiei FECIOARĂ se despart după zeci de ani

Nativii Săgetatori sunt generoși, fie fac cheltuieli necugetate, fie  sunt prea darnici cu prietenii și rudele care le cer ajutorul.

Acum, în apropierea sărbătorilor de iarnă, sunt tentați să cheltuie mai mult, chiar dacă nu își permit.

Adoră sa trăiască pe picior mare, și la propriu, și la figurat și pentru ei nu există noțiunea de „economii pentru zile negre”.

În general, Săgetătorii sunt oameni învățați, care țin la studiile superioare și nu acceptă noțiunea de „sărăcie” în viața lor.

Nativii se descurcă foarte bine în domeniul imobiliar, în industria comerțului, în domenii care țin de siguranța națională sau de intervenții în forță: polițist, pompier, jandarm.

Săgetătorii sunt considerați justițiarii zodiacului, de aceea se pliază foarte bine pe meseriile care impun disciplină(avocat sau judecător).

horoscop sagetator noiembrie 2021

Citeste si: DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Horoscop Săgetător noiembrie 2021. Sănătate.

Săgetătorii sunt destul de neglijenți în ceea ce privește starea lor de sănătate și adesea ignoră simptomele de boală.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

De aceea, în luna noiembrie, cei născuți sub semnul Săgetător trebuie să fie mai atenți la simptome ca: dureri de șolduri, tulburări digestive, spasme musculare pe fond nervos sau crize biliare.

Problemele de sănătate pot apărea din cauza tendinței acestor nativi de a lua asupra lor prea multe responsabilități.

Săgetătorii își doresc să pună în mișcare proiecte mult prea dificile pe cont propriu, riscând să se suprasolicite, să-și piardă imunitatea, apărând în aceste cazuri aritmii cardiace sau puseuri de tensiune.

Horoscop SĂGETĂTOR Noiemebrie 2021 sanatate

Citeste si: CITEȘTE: Aniversarea căsătoriei pe ani. Ce simbolizează fiecare an de căsnicie

Deși Săgetatorii se simt în această perioadă „de neatins”, plini de energie, s-ar putea să fie o pistă falsă. Ar fi mai înțelept să aibă grijă de sănătatea lor.

Luna noiembrie le aduce Săgetătorilor un plus de creativitate, însă specialiștii le recomandă să nu forțeze nota și să-și stabilească un program de lucru echilibrat.

O diminuare a vitalității sau o stare de dezechilibru fizic se poate resimți pe 19 noiembrie, când va avea loc o eclipsă de Lună în casa muncii și a Sănătății. Acest lucru îi va determina pe nativii Săgetători să facă anumite schimbări în stilul lor de viață, în alimentație, în comportament sau în relațiile de cuplu.

Din acest motiv, astrologii le dau Săgetătorilor următorul sfat:

„Rezervă-ți vreme pentru anumite probleme mai vechi de familie și pentru a te îngriji de sănătate.”

Citeste si: Horoscop BALANȚĂ Noiembrie 2021. Nativii BALANȚĂ



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bărbatul Pești. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies