Sagetatorul este vedeta lunii decembrie - Acestea sunt compatibilitatile amoroase complete ale zodiei

Sagetatorul este vedeta lunii decembrie - Acestea sunt compatibilitatile amoroase complete ale zodiei
Sagetatorul este vedeta lunii decembrie - Acestea sunt compatibilitatile amoroase complete ale zodiei

Cu un Sagetator nu te vei plictisi niciodata, iar daca ii vei acorda libertate, te vei putea bucura de o relatie mereu incitanta si noua.

Cu Gemenii, stimularea intelectuala este esentiala. Insa gandirea imprastiata a Gemenilor l-ar putea irita pe vizionarul Sagetator. Daca au un tel comun, aceasta relatie poate functiona.

O relatie cu Racul are sanse mici sa reziste in timp, pentru ca cei doi au valori complet diferite. Racul vrea siguranta si este atasat de familie, in timp ce Sagetatorul isi doreste sa fie vesnic calator.

Cu Leul, se simte in elementul lui, pentru ca amandurora le place sa traiasca pe picior mare si sa se bucure de viata din plin.

Ambii ar trebui sa renunte din cand in cand la orgoliu.

Fecioara si Sagetatorul se pot completa foarte bine, daca inteleg sa se accepte unul pe celalalt. Meticulozitatea si atentia pentru detalii caracteristice Fecioarei ii pot fi de mare folos Sagetatorului.

Cu Balanta formeaza o relatie armonioasa, dar mai mult cerebrala decat emotionala. Comunica foarte bine, sunt sociabili, dar sacrifica foarte usor pasiunea, in favoarea stimularii mentale.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cele 4 zodii care vor descoperi adevaruri dureroase la final de an

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies