Salam de biscuiți cu puține calorii, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „Ce frumos miroase!”

Salam de biscuiți cu puține calorii, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „Ce frumos miroase!”
Salam de biscuiți cu puține calorii, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „Ce frumos miroase!”

Cristina Șișcanu a pregătit o rețetă pentru iubitorii de dulce, care să nu îngrașe foarte mult. Ingredientele pe care le-a folosit pentru salamul de biscuiți.

Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit rețeta unui salam de biscuiți care îngrașă mai puțin, astfel că a pregătit toate ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.

Ingrediente:

  • 100 g biscuiți
  • 20 g cacao
  • 25 g pudră proteică
  • 10 g unt
  • 50 g brânză topită
  • Migdale
  • Esență rom
  • 30 g îndulcitor

Vedeta a început prin a fărâmița migdalele și biscuiții, îndulcitorul, pudra proteică și

cacao. A adăugat și esență de rom pentru gust și a incorporat toate ingredientele.  „M-am apucat de făcut salam de biscuiți, dar am o rețetă după care voi face un salam de biscuiți mai dietetic, unul care să îngrașe mai puțin decât salamul de biscuiți obișnuit. 100 g de biscuiți, brânză, îndulcitor, cacao, pudră proteică, migdale, niște esență de rom. Cam acestea sunt ingredientele. Mărunțim biscuiții fin, dar lăsăm și câteva bucăți mai mari.
Am văzut foarte multe rețete în care doamnele lasă chiar bucăți foarte mari. Mărunțim și câteva migdale. Amestecăm migdalele cu biscuiții, punem și 20 g de cacao și 25 g de pudră proteică, 30 g de îndulcitor pudră, le amestecăm astfel încât să obținem o compoziție uniformă. E pentru prima oară când fac rețeta asta. Ce frumos miroase!”,
a spus Cristina Șișcanu.

Cum realizează Cristina Șișcanu salamul de biscuiți

Citește și: Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru prima zi de școală a fiicei sale. „Este o rochie elegantă, dar în același timp comodă și mă simt foarte bine în ea.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, emoții pentru prima zi de școală a fiicei sale. Prezentatoarea TV a vorbit în lacrimi despre trăirile din această zi. “Totul se întâmplă prea repede, parcă nu apucăm să trăim.”

După ce a amestecat toate ingredientele uscate, Cristina începe să amestece untul cu brânza și esența de rom, apoi incorporează ambele compoziții. Când a ieșit exact așa cum trebuie, îl pune într-o folie și îl lasă la frigider. „Într-un bol punem ingredientele umede. 10 g de unt topit, 50 g de brânză de vaci proaspătă și esența de rom. Amestecăm bine, iar acum incorporăm în amestecul de biscuiți.

Mai punem câte o lingură de apă treptat. Mai topim niște unt și mai punem niște brânză pentru a fi mai multe ingrediente moi și să iasă pasta. Pun unt și brânză până se încheagă. Dacă vedeți că nu se încheagă, mai adăugați câte un pic din fiecare ingredient umed. E perfect. Nu trebuie să fie nici prea umedă. Facem ce formă vrem. E perfectă compoziția, nici nu e prea umedă, nici nu e prea uscată.
Am rulat bine folia și îl băgăm la frigider.”
, a mai povestit vedeta TV.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cristina Șișcanu, emoții pentru prima zi de școală a fiicei sale. Prezentatoarea TV a vorbit în lacrimi despre trăirile din această zi. “Totul se întâmplă prea repede, parcă nu apucăm să trăim.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Emily in Paris, sezonul 5. Totul despre data de lansare, distribuție și surprizele pregătite de producători

Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei și care este relația dintre cele două. „Îmi este ca o prietenă, dar să mă știe și de mamă.”

Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies