Cristina Șișcanu a pregătit o rețetă pentru iubitorii de dulce, care să nu îngrașe foarte mult. Ingredientele pe care le-a folosit pentru salamul de biscuiți.
Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit rețeta unui salam de biscuiți care îngrașă mai puțin, astfel că a pregătit toate ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.
Ingrediente:
- 100 g biscuiți
- 20 g cacao
- 25 g pudră proteică
- 10 g unt
- 50 g brânză topită
- Migdale
- Esență rom
- 30 g îndulcitor
Vedeta a început prin a fărâmița migdalele și biscuiții, îndulcitorul, pudra proteică și cacao. A adăugat și esență de rom pentru gust și a incorporat toate ingredientele. „M-am apucat de făcut salam de biscuiți, dar am o rețetă după care voi face un salam de biscuiți mai dietetic, unul care să îngrașe mai puțin decât salamul de biscuiți obișnuit. 100 g de biscuiți, brânză, îndulcitor, cacao, pudră proteică, migdale, niște esență de rom.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Cum realizează Cristina Șișcanu salamul de biscuiți
După ce a amestecat toate ingredientele uscate, Cristina începe să amestece untul cu brânza și esența de rom, apoi incorporează ambele compoziții. Când a ieșit exact așa cum trebuie, îl pune într-o folie și îl lasă la frigider. „Într-un bol punem ingredientele umede. 10 g de unt topit, 50 g de brânză de vaci proaspătă și esența de rom. Amestecăm bine, iar acum incorporăm în amestecul de biscuiți. Mai punem câte o lingură de apă treptat. Mai topim niște unt și mai punem niște brânză pentru a fi mai multe ingrediente moi și să iasă pasta. Pun unt și brânză până se încheagă. Dacă vedeți că nu se încheagă, mai adăugați câte un pic din fiecare ingredient umed. E perfect. Nu trebuie să fie nici prea umedă. Facem ce formă vrem. E perfectă compoziția, nici nu e prea umedă, nici nu e prea uscată. Am rulat bine folia și îl băgăm la frigider.”, a mai povestit vedeta TV.