Salată de boeuf dietetică pentru Crăciun. Cum o prepari ca să nu te îngraşi

Salată de boeuf dietetică pentru Crăciun. Cum o prepari ca să nu te îngraşi
Salată de boeuf dietetică pentru Crăciun. Cum o prepari ca să nu te îngraşi

Salata de boeuf este nelipsita de pe mesele romanilor. Cu carne de pui, de vita sau de porc, acest preparat este extrem de apreciat in timpul sarbatorilor de iarna. Insa, in combinatie cu maioneza, cu muraturile si cu cartofii si mazarea care se adauga, acest preparat poate pica greu la stomac. In plus, are si extrem de multe calorii. Pentru cei care se confrunta cu colesterolul marit ori vor ceva mai usor exista si un preparat mai usor de digerat.

Dr. Anca Hancu, medic nutritionist cunoscut, a explicat care este secretul pentru a trece de sarbatorile de iarna fara sa acumulam kilograme in plus. „Ma intrebau cunoscuti, zilele trecute, ce facem cu faimoasele preparate pe post de aperitiv din perioada Craciunului: ouale umplute, salata de boeuf, salata de vinete. Ce facem cand vine soacra, mama, matusa, cu faimoasa salata de boeuf care este ornata cu un munte de maioneza? Ca nutritionist, le voi da raspunsul: ne bucuram de toate cu masura si cu inteligenta”,

a dezvaluit dr. Anca Hancu pentru dcnews.ro.

Citeste si: Albă că zăpada- REGINA PRĂJITURILOR DE CASĂ. Aşa o făcea bunica la fiecare sărbătoare

Conteaza, spune nutritionistul, cum le prepari si cat de multa maioneza pui. Asta face diferenta dintre o bomba calorica si un aliment prietenos cu dieta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Care este secretul unei salate de boeuf. Ce trebuie adaugat

„In primul rand, un sfat pentru gospodinele interesate de stilul de viata sanatos, care vor trebui sa aiba grija. Si le-as recomanda un fel de reteta. Salata de boeuf poate fi pregatita cu putina maioneza, poate sa nu contina niciun fel de carne, pentru ca vor fi foarte multe preparate cu carne in perioada Craciunului, poate sa aiba cat de multe muraturi – castraveti murati.

Citeste si: Cea mai simplă reţetă de cremă de zahăr ars! Trebuie să o încerci

Dar poate sa aiba si gogosari murati-, si, sigur, pentru gust, sa aiba mustar din plin. La ornare, va rog din suflet, nu mai folositi maioneza, pentru ca o incarcam ingrozitor caloric, si incarcam cu grasime acel preparat. Ornand cu castraveti murati, salata de boeuf poate deveni un aperitiv echilibrat”,

arata dr. Anca Hancu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Tort “Raffaello” fara coacere – un deliciu de zile mari

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies