Iti recomandam o reteta delicioasa de salata de cartofi cu peste, perfecta pentru masa de pranz.
Cartofi – 150 gr.
Telina apio – 20 gr.
Ceapa verde – 10 gr.
Maioneza – 40 gr.
Ton proaspat – 100 gr.
Somon proaspat – 100 gr.
Susan alb si negru – 50 gr.
Branza de capra – 40 gr.
Toast – 1 buc.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii, se lasa la racit, dupa care se taie cubulete mici. Adaugam ceapa verde, telina apio si maioneza. Tonul se trece prin susan si se perpeleste putin, pe ambele parti, intr-o tigaie incinsa foarte bine. Somonul, taiat in cubulete mici, se va lasa la prajit cateva minute, pana va prinde o crusta aurie. In cazul in care aveti invitati la masa sau vreti sa va surprindeti persoana iubita cu o cina “altfel”, va recomand sa acordati putin mai multa atentie modului in care veti aseza salata pe platou.
Pofta buna!
Reteta recomandata de chef Cristian Dumitru( Freddo Bar & Lounge)