Aceasta salata de ciuperci se face rapid, cu ingrediente putine. Uite cum.
Ingrediente: 15 ciuperci mari, untdelemn, 1 lingurita otet, piper, sare dupa gust.
Ingrediente sos: 1 cana zeama in care au fiert ciupercile, otet, untdelemn, dupa gust, 1 lingura patrunjel verde tocat.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Reteta de nuga de casa cu alune si fistic! Cel mai gustos cadou de Craciun!
Mod de preparare: Se spala ciupercile bine in cateva ape, se desfac palariile de pe picior, se fierb cam un sfert de ora in apa cu sare si o
Cum faci cei mai crocanti cartofi prajiti! Iata care este secretul!
Dupa ce s-au racit se taie in feliute subtiri, se pun sarea si piperul, se adauga sosul si se lasa sa imbibe bine cam o jumatate de ora.
Preparare sos: Se amesteca otetul si untdelemnul pana omogenizeaza, se adauga patrunjelul.