Ingrediente:
200 g de orez negru, un morcov, doua linguri de otet de mere, jumatate de rodie, o legatura de arpagic verde, 100 g de muguri de pin, 3 linguri de ulei de masline, sare, piper.
Mod de preparare:
Pune o cratita cu apa pe foc si cand da in fiert pune orezul. Lasa sa fiarba la foc mic pana cand se inmoaie orezul, in jur de 40 de minute.
Desfa boabele de rodie. Incinge o tigaie antiadeziva si prajeste mugurii de pin 3 minute fara grasime, amestecand incontinuu.
Toaca arpagicul, curata morcovul si taie-l rondele fine, apoi fa floricele cu o forma. Stropeste floricele de morcovi cu jumatate din otet.
Amesteca uleiul cu restul de otet, sare si piper intr-un bol. Adauga orezul, mugurii de pin, floricelele de morcovi si arpagicul si amesteca usor.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro